The Friday Five:

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Boeken die perfect zijn voor de maand december:

Oei ik ben niet zo’n lezer die boeken speciaal vind in een bepaalde tijd haha. ik lees gewoon waar ik zin in heb. Ik maak gewoon een top 5 met boeken die ik in december zou willen lezen.

  1. Samen met de meiden wil ik De kerstmissaurus gaan lezen, dit boek ziet er prachtig uit en het is wel echt een december boek haha
  2. Een boek wat ik al gelezen heb, maar wel in dit lijstje past is De hemel in het ijs van Adrienne young, het speelt zich af tussen de vikings en er is sneeuw! Nou dat is perfect in december toch? Dat beetje geweld in het boek nemen we er dan maar bij haha.
  3. Een boek wat ik zelf deze december hoop te lezen is All the wandering light van Heather Fawcett, dit is het vervolg op Even the darkest stars. Ik vond dit boek echt heel erg tof en ik ben dan ook heel benieuwd naar het tweede deel. Bovendien speelt het zich af in een landschap met een hoop sneeuw en ijs haha
  4. Een boek wat ik ook in december hoop te lezen is As she ascends, dit is het vervolg op Before she ignites. Het is een verhaal met draken en ik hou nu eenmaal van draken.
  5. Tot slot hoop ik in de maand december Zilvergaren te lezen, een hervertelling van Repelsteeltje en ik vind sprookjes en fantasy altijd wel fijn om te lezen als het koud en guur is buiten.

Wat vind jij nou echt een december boek?

 

Benieuwd naar wat andere in hun top5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )
Esmee ( leesmee )
Eline ( All the Feels )
Laurie ( Laurie’s bookshelf )
Anneke ( Een letter meer graag )
Lieke ( Make it personal )
Sarina ( Live the book life )
Angela ( Faeraphel )
Kiki ( De bookgeek )
Robin ( My thousand lives )
Anneke ( Verhaalverliefd )
An ( Boekenvirus )
Bianca ( Bookalicious Journey )
Monica ( My perfect book life )
Joany ( cravingpages )
Chelsey ( leesmeemetmij )
Fleur ( Fleur-talks )
Conny ( conniesboekies )
Rianne ( Lilred )
Dalinja ( LifeasDalinja )
Merel ( Hebban young adult club )
Maud ( Loveleyoffflower )
Paula ( Must Magazine )
Liana ( Sterrenregen )
Valerie ( Wonderstruck books )
Samantha ( Bookish Villainy )
Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 november 2018 at 17:13

All the Wandering Lights staat op de wishlist. Ik vond boek 1 erg leuk, maar niet Wow dus de sequel heeft geen prioriteit. Maar ben wel erg benieuwd hoe het uiteindelijk verdergaat, want er zaten wel echt hele toffe elementen in het eerste boek. En ik ben weer zooo fan van die cover he, zo mooi! Leuke lijst! Before she Ignites kreeg ik voor m’n verjaardag; daar ben ik zo nieuwsgierig naar. De cover van boek 2 is ook alweer zo tof zie ik. Benieuwd wat je uiteindelijk gaat lezen in December 🙂1 december 2018 at 15:30

Mooi lijstje! Ik ben erg benieuwd naar De kerstmissaurus , ik zie hem overal voorbij komen!1 december 2018 at 18:09

De KerstmiSaurus wil ik ook graag lezen! Lijkt me een heel erg leuk boekje!14 december 2018 at 18:44

Ik probeer elk jaar Harry Potter and the Philosopher’s Stone te herlezen. Momenteel ben ik echter in Het meisje in de toren bezig. Dat lijkt me ook echt een winters verhaal om lekker knus binnen te lezen. Weggedoken onder een warm dekentje en omringd met kerstverlichting.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

3 december 2018

%d bloggers liken dit: