Boek haul November 2018

November is alweer voorbij en we zitten alweer een aantal dagen in december. Het jaar is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen! Maar ik wil nog even met jullie delen welke boeken ik aan mijn TBR heb toegevoegd in de maand November.

Ten eerste had ik weer de Owlcrate natuurlijk, hierin zat het boek Girls of paper and fire. Ik was er al aan begonnen, kon me er niet op concentreren maar het lijkt  me wel een heel tof boek!

De boeken die ik deze maand kocht zijn:

The poppy wars van  , dit boek heb ik nu al zo vaak voorbij zien komen dat ik er echt heel erg benieuwd naar ben. Ik ben er inmiddels in begonnen en vind hem tot nu toe tof.

Wundersmith van , het vervolg op Nevermoor. Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Ik wilde er in beginnen maar toen kocht ik The poppy wars haha.

Hate notes van Vi Keeland en Penelope Ward, dit boek heb ik al gelezen en was ook echt heel erg tof! Ik heb gelachen en er zat toch ook wel echt een hele bijzondere twist in die ik niet verwacht had.

The queen’s rising van Rebbecca Ross, dit boek was echt spotgoedkoop op de Duitse Amazon en ook nog eens hardcover!!!

The lady’s guide to petticoats and piracy van Mackenzie Lee, het eerste deel moet ik nog lezen maar ook deze was heel erg goedkoop.

Zij en Ik van Nic Stone, deze auteur komt op Yalfest en ik hoorde van Kwante van Kwante in Wonderland dat dit boek echt heel erg leuk is!

All these beautiful strangers van Elizabeth Klehfoth, ik moet zeggen dat dit een cover buy is, of vooral een rand buy. De tekst op de rand als je het boek dicht houd sprak me enorm aan.

Gevangen koningin van Kristen Cicarelli, het tweede deel in de Iskari serie. Ik moet hem nog lezen maar ik vond het eerste deel echt fantastsisch!

Wait with me van Amy Daws, nadat ik de ARC had gelezen van het losstaande tweede deel wilde ik dit deel ook lezen!

ARC die ik heb ontvangen:

Ik doe de laatste tijd best vaak mee met blogtours of vraag eens een ARC aan, meestal via de auteur zelf. Deze maand kreeg ik:

Next in line van Amy Daws, deze heb ik ook al gelezen en mijn recensie vind je door op de cover te klikken. Ik vond het echt een super tof boek!

Fianna’s awakening van Ron C. Nieto, deze ben ik op dit moment aan het lezen en is tot nu toe erg leuk!

Ik heb er nog twee gelezen maar deze had ik al eerder ontvangen. Voor mijn doen valt deze Haul ontzettend mee haha.

Welke boeken heb jij aan je TBR toegevoegd deze maand?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 december 2018 at 08:34

Veel te veel.. haha. Mijn tbr is momenteel een gevalletje; all is lost.9 december 2018 at 08:28

Ik hoor super goede dingen over Girls of Paper and Fire. En ik heb de poppy war ook. Die ga ik volgend jaar lezen. Mijn mental health is nog niet klaar voor dat boek haha.15 december 2018 at 20:28

Die cover van The Queen’s Rising vind ik echt mooi. Ik zie het boek steeds opnieuw langskomen op Instagram maar las ook al bij iemand dat ze het verhaal jammer genoeg minder interessant vond. Guide to Petticoats and Pirates wil ik graag lezen vermits ik genoten heb van het eerste deel. De boeken van Nevermore staan ook op mijn tbr en ondertussen ben ik ook heel nieuwsgierig naar Girls of Paper and Fire.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #43

5 december 2018

%d bloggers liken dit: