Unboxing: Owlcrate november 2018

 

Afgelopen maand kreeg ik natuurlijk ook weer een owlcrate binnen, ik was er erg benieuwd naar en ik ben dan ook zeker niet teleurgesteld in de box! Laten we snel kijken wat er in zat. Het thema was: Rise from the ashes. Overigens zat één item in de box dat kapot was helaas, een planten potje in de vorm van een schedel. Ik heb al contact gehad met Owlcrate en ik krijg een nieuwe, heel netjes opgelost dus.

Allereerst natuurlijk het spoilerkaartje

Het eerste wat ik eruit haalde was deze waxzegel set, ik vind hem echt super tof! Al zal ik hem waarschijnlijk niet snel gebruiken.

Vervolgens vond ik een kussensloop met een quote van An ember in the ashes, super tof boek maar moet de rest van de serie nog lezen haha.

Een doe het zelf setje met armbandjes, het is de bedoeling dat je je wensen en dromen op de kralen schrijft. Zodat je er naar kan kijken op dagen dat je je minder tof voelt. Goed idee voor mij dus!

Er zat ook nog een hele toffe quote kaart in van Evermore van Sara Holland, dit ook één van de boeken waar ik heel erg naar uitkijk!

Een sticker van Fawkes van Harry Potter, de fenix, dit is weer toepasselijk op de titel van de box.

Ook in deze box zat weer een boekje en een button

Het boek in deze box was Girls of paper and fire, het boek klinkt echt heel erg tof. Ik was er al even in begonnen, maar ik ben een beetje een rusteloze lezer dus ik heb ondertussen weer wat anders gepakt haha.

Wat vond jij het leukste item uit de box?

Het thema voor de maand december is:

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

16 december 2018 at 16:57

Ik denk dat ik hem zelf ook niet zo vaak zou gebruiken maar die waxzegel vind ik (naast het boek) wel het leukste item van deze box.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: