De week van een boekenworm

Zo dat was het dan, november zit erop en December is begonnen. De laatste maand van het jaar, de maand vol feestdagen en dus ook een hele drukke maand. Ik vind de maand leuk en vervelend tegelijk. Ik hou van het koude weer als ik met een kop thee en een goed boek op de bank kan zitten. Maar die feestdagen pfff die zijn altijd pittig. Maar goed eerst maar eens kijken wat ik de afgelopen week heb gedaan.

Maandag:

Deze maandag liep even anders dan we verwacht hadden, ik zou eigenlijk gaan werken vandaag, maar Eline was ziek. Normaal past mijn vader dan toch gewoon op, maar we moesten naar de huisarts aangezien ze last had van haar oor. Ze kreeg weer druppels mee en ik had een onverwachte vrije dag! Je zou denken dat ik dan ga lezen enzo….nee ik bedacht als ik nu alle vervelende huishoudelijke klusjes doe, hoef ik ze morgen niet te doen! Dus dat heb ik gedaan. In de avond heb ik nog wat gelezen, maar ook vandaag kroop Eline bij ons in bed…..

Dinsdag:

Ik wordt brak wakker, want een kind in je bed staat garant voor ellebogen en knieën in je rug. Maar goed ik sla me er doorheen en sta op. Nadat de kinderen naar school zijn plof ik op de bank, ik knuffel en speel met Sanne, ik kijk een beetje tv. en we gaan even langs de supermarkt voor de lunch. Als Sanne op bed ligt ga ik lekker wat lezen en voor ik het weet zijn de meiden weer thuis. Vandaag gaat alleen Lotte naar zwemles, dus we gaan weer op pad. Lotte begint in het volgende badje maar moet toch terug naar badje 3. Ik vind het sneu want ze is de enige, maar zelf lijkt ze er weinig last van te hebben. In de avond lees ik weer wat, maar ik ben erg moe en ga dus op tijd naar bed.

Woensdag:

 

Vandaag eerst de meiden naar school brengen en daarna wil ik vooral een klein beetje relaxen. Ik ben moe van alle nachten dat Eline naast me ligt en ik merk dat ik eigenlijk nergens zin in heb. Ik weet dat ik in een depressie zit en dit zijn signalen waar ik naar moet luisteren. In de middag gaat mijn man helpen bij zijn ouders die gaan verhuizen en krijg ik een extra kindje thuis. Misschien niet slim, aangezien ik niet lekker ben, maar Sanne ook niet. Maar goed ook deze middag komen we weer door en voor ik het weet is het avond en spelen we D&D. Het is weer gezellig en de avond vliegt voorbij. Eenmaal in bed slaap ik al snel want ik ben gewoon op en pluspunt ik slaap zonder Eline naast me.

Donderdag:

Ik ben nu echt ziek, keelontsteking, hoofdpijn, snothoofd….Ik ga mee de meiden naar school brengen, hop even de supermarkt in voor wat korte boodschappen en plof dan thuis op de bank. Sanne is ook moe en ik leg haar even op bed. Ikzelf val op de bank in slaap zo moe ben ik. In de middag lees ik wat en rommel ik wat in huis. Ik maak wat foto’s voor mijn blog wat niet meevalt met dit donkere weer. Ik werk ook weer eens in mijn bulletjournal. Ik ga die avond met mijn moeder naar de film I still see you, die echt heel tof is en val bij thuiskomst al snel in slaap.

Vrijdag:

Vandaag wel gewoon werken, het is weer een drukke dag en ik ben dan ook blij als het erop zit. Ik voel me nog steeds goed ziek, maar ik ben gisteren ook naar de bios geweest dus vandaag ook gewoon werken. Het lijkt wel langer te duren allemaal vandaag, maar goed gelukkig gaat ook hier de tijd voorbij. Bij thuiskomst zijn de meiden in ieder geval super blij dat ik er weer ben en ik knuffel lekker met ze. Ik val op de bank even in slaap zo moe ben ik. Dan is het etenstijd ( geen zorgen mijn ouders eten altijd mee en die waren gewoon thuis. Ik val niet in slaap als ik alleen ben met de kinderen ) en daarna wacht ik op een boek dat binnen moet komen. Ik ga daarna snel naar bed en slaap weer snel in.

Zaterdag:

Ik wordt moe wakker, dat is nooit een goed teken. Maar vandaag vieren we sinterklaas bij de schoonfamilie. Dus ik sleep mezelf uit bed en probeer mezelf zo fit mogelijk te krijgen. Ik lunch bij mijn ouders en mijn schoonvader haalt ons op. ( ik heb geen rijbewijs namelijk. ) we gaan eerst bij het nieuwe huisje van mijn schoonouders kijken en daarna door naar één van de broers van mijn man om daar sinterklaas te vieren. De kinderen zijn één bonk energie en ik ben blij dat ik niet alleen ben want dan had ik al dat geschreeuw en geren toch minder goed kunnen hebben. De kinderen worden weer verwend en na het avondeten gaan we weer naar huis. De meiden slapen bij opa en oma en Sanne gaat met ons mee. Ik lees nog wat in mijn nieuwe boek dat ik echt heel goed vind en ga dan naar bed. Daar val ik alweer snel in slaap.

Zondag:

Het voordeel van alleen Sanne is dat ze uitslaapt dus ik ook. Ik wordt wederom best moe wakker, maar goed we gaan er tegenaan. Vandaag gaan we namelijk naar de kidsbios. De kinderen mogen dan spelen en we gaan naar The Grinch. Maar eerst even bloggen, ik vind het altijd fijn als mijn blog voor de rest van de week klaarstaat. Hoewel de woensdag post altijd lastig is haha. De middag was erg gezellig met de meiden en The Grinch is zeker een aanrader. Na de film sluiten we de dag af bij de grote gele M en gaan dan naar huis. Tijd voor de kinderen om naar bed te gaan en voor ons om even lekker te gaan relaxen. Ik duik nog even in mijn boek en ga dan slapen.

Ik weel deze week ook iets nieuws doen en delen met jullie welke muziek ik luister en welke serie ik binge deze week. Ook deel ik het boek dat ik op dat moment lees. Laat me weten of jullie dit leuk vinden of niet? En deel ook vooral wat je zelf leest, kijkt of luistert!

Ik lees:

The poppy wars van R.F. Kuang en Fianna’s Awakening van Ron C. Nieto

Ik binge:

Helemaal niks! Help ik heb een nieuwe bingewatch nodig dus kom maar op met die tips!

Ik luister:

Vooral de soundtrack van A star is born, deze is gewoon zo ontzettend mooi!

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 december 2018 at 09:01

November – lees; het hele jaar- is echt voorbij gevlogen he? Jeetje! Zo zitten we idd alweer in December! Een drukke, leuke en vervelende maand tegelijk ja, dat zeg je goed haha! Het ziek zijn is ook echt niet leuk aan deze periode vh jaar. Milan kwakkelt ook al sinds begin November – heb hem twee keer ziek kunnen melden op school – en hier zijn manlief en ik ook flink verkouden en ik hoop dat het daarbij blijft haha.

Wij hebben gisteren de sinterklaas viering gedaan bij mijn schoonfamilie en mijn god ja wat zijn die kinderen energiek he met zulke dagen? *Help! Hier slaap ik ook al weken slecht en moe opstaan is echt niet leuk. De Grinch lijkt me leeeeuk! Fijn dat jullie een gezellig middag hebben gehad met de meiden zondag. En dat is wel leuk om op het einde toe te voegen wat je leest, kijkt en luistert 🙂 Ik probeer dat soms te verwerken in sommige artikels, maar vaak vergeet ik het dan ook. Het op een vast moment in een vast artikel laten terugkomen is veel handiger haha!

Ik wil a Star is Born zo graag zien maar krijg mezelf maar niet naar de bios gesleept de laatste tijd, terwijl we daar normaal zo van houden. Maar Luus heeft het ook vreselijk druk op het werk en valt ook de laatste tijd vroeg in slaap ’s avonds germ. Dus ik wacht maar even tot hij als DVD te krijgen is – kan zelf wel overdag gaan ook, maar ik merk ook dat ik daar weinig trek in heb momenteel haha.    annabel
    3 december 2018 at 09:06

    Haha je kan a star is born beter thuis kijken. Heb zo zitten janken haha. Wij vieren woensdag thuis sinterklaas want de meiden zijn donderdag toch vrij.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: