WWW Wednesday #43

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Hij is deze week wat later op de dag, omdat ik gister laat terug ben gekomen uit Disney. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW? Hij is vandaag later, ik ben helaas geveld door de griep waardoor blogposts soms wat later verschijnen.

Wat heb ik gelezen?

Het enige boek dat ik heb uitgelezen is Royal Trials van Tate James. Ik merk dat ik weer een beetje onrustig ben en daardoor wat minder lees. Maar dat maakt niet uit, dit boek was namelijk echt heel erg tof en ik kan hem echt iedereen aanraden mits je boven de 18 bent haha. Het is een reverse harem, super spannend en je vliegt er doorheen. Mijn recensie verschijnt binnenkort.

 

Wat lees ik nu?

Ik ben begonnen in The poppy war, nu moet ik zeggen dat ik het boek super tof vind, maar met sinterklaas in het oog zou het kunnen zijn dat ik deze toch even aan de kant leg. Het boek vraagt echt je aandacht en op dit moment heb ik dat niet echt haha. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat ik hem wel eerst uitlees maar ik geef mezelf hierin de vrijheid om te kiezen.

Ook lees ik Fianna’s awakening voor een blogtour, dit boek leest lekker vlot tot nu toe en mijn recensie hiervan verschijnt volgende week donderdag.

Wat ga ik hierna lezen?

Normaal doe ik een gokje, maar dit keer doe ik het niet, in verband met sinterklaas en de hoop dat ik wat nieuwe boekjes krijg wil ik nu niks kiezen.

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: