De week van een boekenworm

Sinterklaas is weer terug naar spanje en de kerstboom mag weer opgezet worden! De laatste maand van het jaar is in volle gang en ik ben benieuwd wat deze laatste weken ons nog gaan brengen. Maar laten we eerst even terugkijken, naar een heerlijke sinterklaas dag, een dag in bed en een druk weekend.

Maandag:

Deze maandag is niet anders dan andere maandagen, ik sta op, maak alles klaar voor de meiden en voor mezelf, eet en ga naar mijn werk. De dag gaat best snel voorbij en voor ik het weet zijn we weer thuis en is het tijd om te eten. Ik voel me niet helemaal fit, maar goed de meiden hebben daar geen boodschap aan. Als de meiden in bed liggen, lees ik nog wat en ga dan naar bed.

Dinsdag:

Ik wordt wakker met een enorme buikpijn en koorts, dit wordt een pittige dag! Ik sta op en doe alles wat ik moet doen maar het is zwaar vandaag. Gelukkig is Sanne ook moe en duik ik in de ochtend ook nog even mijn bed in. Ook in de middag doe ik een dutje mee, alles om ervoor te zorgen dat ik later die dag mee kan naar de zwemles. Dat valt uiteindelijk ook niet mee, ten eerste omdat de zwemjuf van Lotte haar bijna aan het huilen heeft gemaakt omdat ze geen elastiekje in had. Daarna omdat met koorts in een zwembad zitten niet meevalt, dan is er ook nog iemand die de schoen van Eline in de vuilnisbak heeft gegooid en tot slot zijn we vergeten….als in er was niemand om ons op te halen. Dat maakte de dag echt compleet…..Bij thuiskomst duik ik meteen mijn bed in en ik val al snel in slaap.

Woensdag:

Vandaag is het dan zover, we gaan sinterklaas vieren. Gelukkig gaat het redelijk goed met mijn buikpijn want we hebben een drukke ochtend! Als de meiden thuis zijn, ligt er een brief voor ze klaar van Sinterklaas, ze moeten pakjes gaan zoeken, maar eerst eten, dan ontvangen ze de tweede brief met aanwijzingen. De meiden zijn helemaal opgewonden maar eten nog verbazend goed! Dan is het tijd voor de cadeautjes en geloof me als ik zeg dat ze echt enorm verwend zijn! De rest van de middag zijn we bezig met het in elkaar zetten van alle dingen die ze gehad hebben. Daarna gaan we lekker steengrillen, de meiden doen lekker mee, behalve Sanne die ziek is. We leggen haar al op tijd op bed. Na het eten en het toetje ga ik even kijken bij de post en wat denk je? Nog een brief van Sinterklaas! We hadden nog wat cadeautjes achter gehouden voor de avond en ook de cadeautjes van de volwassenen hebben we bewaard. Het is een gezellige avond en ik ga dan ook goed verwend en met een goed gevoel naar bed.

Een gedeelte van mijn sinterklaas cadeautjes

Donderdag:

De meiden zijn vandaag vrij, maar dat betekend niet dat we uitslapen…..De meiden zijn alweer vroeg wakker en we zijn dan ook weer op tijd beneden. In de ochtend speel ik spelletjes met de meiden,  ze hebben een aantal nieuwe gehad en die moeten getest worden natuurlijk. Daarna ga ik even op de bank zitten, even bijkomen van de gisteren en de drukke ochtend. Niet voor lang natuurlijk want de meiden willen van alles doen. Ik vind het een erg pittig dagje en merk ook dat ik nog niet helemaal opgeknapt ben.

Spelletjes spelen met de dames

Vrijdag:

Vandaag ook weer werken, dus mijn ochtendroutine en dan op weg. Vandaag gaat de dag best snel en voor ik het weet zitten we weer in de auto. We gaan eerst nog even naar Eindhoven om te kijken voor kerstkleding voor de oudste twee en voor onszelf. Voor de kids slagen we wel, maar voor onszelf buiten een foute kersttrui om niet haha. Eenmaal thuis ben ik echt op, maar ik wil niet te vroeg naar bed, ik wil nog even genieten van de rust in huis en ga dus veel te laat naar bed.

Als je dochter in een Harry Potter huis zit dan zorg je ervoor dat ze haar house pride kan uitdragen natuurlijk!

Zaterdag:

Vandaag ga ik samen met mijn moeder de oude kleding opruimen van de meiden, we brengen uiteindelijk 9 zakken weg naar de kledingbank. Ik voel me voldaan dat het opgeruimd is en daarna ruimen we ook nog wat speelgoed op. Uiteindelijk gaan we naar het huis van mijn ouders waar de meiden zijn en is Sanne toch weer ziek. We moeten haar uiteindelijk zelfs in bad zetten omdat ze zo onder de poep zit. Die avond ga ik op tijd naar bed maar ik kan niet slapen en het wordt echt heel laat, twee uur in de nacht laat.

Zondag:

Ik kan bijna mijn bed niet uit, ik heb buikpijn en ik zou het liefst lekker blijven liggen. Helaas zit dat er niet in, want er is een klein meisje om voor te zorgen. Ik blog een beetje en doe de boodschappen, maar ik doe het vooral een beetje rustig aan. De week is zo ontzettend druk geweest en ik merk aan mijn lichaam en mijn hoofd dat een beetje rust wel echt nodig is!

Ik lees:

Hotshot doc van R.S. Grey en Zilvergaren van Noami Novik

Ik binge:

Nog steeds niks eigenlijk, behalve dan de nieuwe afleveringen van Series die ik al volg.

Ik luister:

Ik heb weinig muziek geluisterd deze week vooral naar de radio geluisterd.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #44

11 december 2018

%d bloggers liken dit: