WWW Wednesday #44

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Hij is deze week wat later op de dag, omdat ik gister laat terug ben gekomen uit Disney. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Het boek dat ik als laatste heb uitgelezen is Fianna’s awakening van  het is een boek dat ik heb gelezen voor een blogtour. Ik vond hem erg leuk en morgen verschijnt mijn recensie.

 

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Zilvergaren van Naomi Novik, ik ben nog niet zo ver, maar ik vind hem tot nu toe wel echt heel erg tof! Ik ben blij dat ik dit boek heb gekregen van Sinterklaas. Bovendien zijn er te weinig hervertellingen van Repelsteeltje als je het mij vraagt.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb wederom echt geen idee….Ik denk dat ik hierna The poppy wars weer op ga pakken. Deze had ik even aan de kant gelegd en ik hoop hem nog dit jaar uit te lezen.

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 december 2018 at 15:36

Volgens mij kwam deze een dag te vroeg online ofniet? hihi!!!

Maar het ziet er wel interessant uit allemaal. Zelf las ik onlangs Queen of Air and Darkness uit en wilde ik a Sorrow Fierce and Falling van Jessica Cluess gaan uitlezen, die ik aan de kant legde voor QoAaD. Maar ik heb het zoo druk momenteel dat ik gewoon niet aan lezen toe lijk te komen of als er tijd is, me niet kan concentreren. Dus mijn WWW is erg saai deze week haha.    annabel
    11 december 2018 at 15:57

    Ja deze is een dag te vroeg. Ach ja niks aan te doen. Mijn www lijkt heel spannend maar achter de schermen gebeurt er weinig. Lees nu how to date a douchbag en vermijd fantasy even.23 december 2018 at 11:53

December is blijkbaar echt geen goede leesmaand voor me. Het laatste boek dat ik las was Iko.Opstand van Marissa Meyer. Vervolgens heb ik (te) lang geprobeerd om in Het meisje in de toren van Katherine Arden te komen maar dat heb ik uiteindelijk opgegeven. Ik heb wel een Harry Potter fanfic gelezen en enkele bladzijden in Verleiding van J.D.Robb. Hopelijk kan dat laatste boek me wel weer laten wegduiken in een verhaal want ik mis het echt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: