The Friday Five: De beste series die ik het afgelopen jaar heb gezien

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

De beste series die ik het afgelopen jaar heb gezien.

Oei ik weet niet eens of ik wel vijf series gezien heb, maar ik ga eens kijken hoe ver ik kom!

 1. The haunting of hill house, deze serie staat echt met stip op nummer 1! Wat een fantastische serie was dit zeg. Hij was eng, spannend en hij zat gewoon verschrikkelijk goed in elkaar! Ik vond het echt de beste serie van dit jaar. Het gaat over een gezin dat eigenlijk per aflevering laat zien wat er met hen is gebeurd in het huis waar hun moeder is overleden. Ik vond het echt heel goed opgezet, want buiten het feit dat het een enge serie was zat er ook nog een goed verhaal in
 2. The chilling adventures of Sabrina, deze serie vond ik verrassend goed. Ik ben nog iemand die ook de oude serie heeft gezien, met de sarcastische Salem en om eerlijk te zijn is dat ook het enige wat ik gemist heb in deze serie. De verhaallijn was tof, de acteurs waren tof en ik vond het echt een gave serie. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe dit verder gaat.
 3. The good place, deze serie heb ik dit jaar ontdekt en wat is hij leuk!! Het is grappig en de afleveringen zijn lekker kort wat er voor zorgt dat je makkelijk even een aflevering kan kijken. Ik hou er echt van! Het gaat er eigenlijk over dat als je dood gaat je of in The good place of in The bad place terecht komt en geloof me ondanks dat het onderwerp een beetje grimmig is, is dit echt hilarisch!
 4. Supernatural, tja deze moet in het lijstje toch? Al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik een beetje achter loop met deze serie. De laatste tijd gewoon iets te weinig tijd om echt rustig te gaan zitten voor mijn meest favoriete hunters! Dit seizoen ben ik heel benieuwd of we meer gaan zien van Jack en tja verder wil ik niet teveel zeggen vanwege spoilers.
 5. Riverdale, ik vind dit seizoen echt super tof! Ik weet dat veel mensen bang zijn dat het teveel fantasy wordt maar ik vind het echt heel awesome en ik ben heel benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Wat is jouw meest favoriete serie dit jaar?

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )
Esmee ( leesmee )
Eline ( All the Feels )
Laurie ( Laurie’s bookshelf )
Anneke ( Een letter meer graag )
Lieke ( Make it personal )
Sarina ( Live the book life )
Angela ( Faeraphel )
Kiki ( De bookgeek )
Robin ( My thousand lives )
Anneke ( Verhaalverliefd )
An ( Boekenvirus )
Bianca ( Bookalicious Journey )
Monica ( My perfect book life )
Joany ( cravingpages )
Chelsey ( leesmeemetmij )
Fleur ( Fleur-talks )
Conny ( conniesboekies )
Rianne ( Lilred )
Dalinja ( LifeasDalinja )
Merel ( Hebban young adult club )
Maud ( Loveleyoffflower )
Paula ( Must Magazine )
Liana ( Sterrenregen )
Valerie ( Wonderstruck books )
Samantha ( Bookish Villainy )
Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 december 2018 at 20:29

The Haunting oh Hill House wil ik ook nog gaan zien! Hij lijkt me erg gaaf. Sabrina kijk ik nu ook en is ook lekker creepy, terwijl ik Riverdale nu echt tegen vind vallen 🙁 De makers zeiden dat het geen fantasy word, maar ik vind die hele Gargoyle King echt heel ongeloofwaardig… Mooi lijstje! 😀16 december 2018 at 09:31

toffe lijst al moet ik eerlijk bekennen dat ik nog vrijwel niks ervan zag. Ik wil echt heel graag aan supernatural beginnen want ik denk dat het echt helemaal mijn ding gaat zijn. Ik was ooit begonnen aan Riverdale maar nooit verder gekeken oeps.

Zelf ben ik onlangs begonnen aan Salvation op Netflix, welke ik wel heel erg interessant vind tot nu toe. Verder heb ik volgens mij niet heel veel nieuwe series gezien en dus vooral series gekeken heb wat ik al volgde zoals Outlander, Modern Family. O wacht… we begonnen met Brooklyn-99, een Amerikaanse comedy serie welke ons eerst he-le-maal niks leek maar we nu dagelijks kijken haha.  annabel
  16 december 2018 at 11:47

  Ik hoor veel goede dingen over Broolyn-99 dus ik denk dat ik daar binnenkort ook maar aan ga beginnen. Supernatural is gewoon een geweldige serie! Die serie zal altijd mijn favoriete serie blijven.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

17 december 2018

%d bloggers liken dit: