Review Fracture Me van Tahereh Mafi

Review Banner goed

Titel: Fracture me
Auteur: Tahereh Mafi
Pagina’s: 52
Taal: Engels

Het verhaal:

In this electrifying sixty-page companion novella to the New York Timesbestselling Shatter Me series, discover the fate of the Omega Point rebels as they go up against The Reestablishment. Set during and soon after the final moments of Unravel MeFracture Me is told from Adam’s perspective.

As Omega Point prepares to launch an all-out assault on The Reestablishment soldiers stationed in Sector 45, Adam’s focus couldn’t be further from the upcoming battle. He’s reeling from his breakup with Juliette, scared for his best friend’s life, and as concerned as ever for his brother James’s safety. And just as Adam begins to wonder if this life is really for him, the alarms sound. It’s time for war.

On the battlefield, it seems like the odds are in their favor—but taking down Warner, Adam’s newly discovered half brother, won’t be that easy. The Reestablishment can’t tolerate a rebellion, and they’ll do anything to crush the resistance . . . including killing everyone Adam has ever cared about.

Fracture Me sets the stage for Ignite Me, the explosive finale in Tahereh Mafi’s epic dystopian series. It’s a novella not to be missed by fans who crave action-packed stories with tantalizing romance like Divergent by Veronica Roth, The Hunger Games by Suzanne Collins, and Legend by Marie Lu.

( van: Goodreads )

Mijn review:

Ik vind het lezen van Novella’s altijd wel leuk, uiteindelijk voegt het vaak ook wel iets toe aAlan de rest van de serie. En zeker in dit geval krijg je een kijkje in het hoofd van Adam. Wat heeft hij nu precies meegemaakt zo aan het einde van het tweede boek. Hoe is hij omgegaan met wat er is gebeurt.

Al deze vragen worden beantwoord in dit boek, en het eindigt ook zo dat je er eigenlijk het derde deel meteen achter aan kan lezen. Op dat moment weet je ook even meer als Juliette aangezien je weet wat er gebeurd is met Adam.

Ik vind de kaft van het boek ook erg mooi, maar dat vind ik eigenlijk van alle boeken in deze serie. Ze maken je nieuwsgierig naar het verhaal ook door de korte titel. Ik vond het erg leuk om te lezen en het was ook fijn om met dit boekje weer even in de serie te komen en hierna meteen te starten in het derde deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.