WWW Wednesday #45

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Hij is deze week wat later op de dag, omdat ik gister laat terug ben gekomen uit Disney. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Het laatste boek dat ik uitlas was How to date a douchebag: The studying hours van Sara Ney, dit is echt een super leuk boek. Ik heb zoveel gelachen vooral om de pick up lines/date quotes aan het begin van elk hoofdstuk. Mijn recensie verschijnt binnenkort.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik How to date a douchebag: The failing hours van Sara Ney en deze is weer net zo leuk!

Op het moment dat ik deze blogpost typ lees ik weer The poppy war, ik merk dat ik erg onrustig ben in mijn leesgedrag. Ik switch heel vaak van boek.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb wederom echt geen idee….ik denk dat ik verder ga in Zilvergaren maar het zou zomaar ook een ander boek kunnen zijn.

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

17 december 2018

%d bloggers liken dit: