Unboxing Secret Santa pakket

Ook dit jaar deed ik weer mee met de Secret Santa georganiseerd door Kwante in Wonderland. Ik vind het altijd ontzettend leuk en ook dit jaar is geen uitzondering. Het samenstellen van het pakket voor je lootje is al hartstikke leuk en het zien hoe die op jouw pakket reageert is eigenlijk nog leuker! Maar ik vind het uitpakken elke keer weer spannend, want wat zit er in je doos en vind je het leuk?

Maar goed laten we snel beginnen met de unboxing!

Ik mocht dus eigenlijk het papier eraf halen, maar dat had ik dus niet gedaan….eronder zat deze leuke doos.

Bovenop vond ik een kaartje, mijn Secret Santa zei dat ze niet zoveel in de doos had gestopt, kwaliteit over kwantiteit. En ik kan je eerlijk vertellen dat heeft ze helemaal waar gemaakt want het is een fantastisch pakket!

Mijn eerste goodies waren deze twee kaartjes, eentje van mijn absolute favoriete personage ooit: Luna Lovegood ik ben echt super groot fan van haar! En een kaartje van Viana, één van de nieuwe Disney prinsessen en zij is echt super stoer!! Leuke goodies dus!

Vervolgens deze leuke slingers! Ik vind ze super schattig, ik bewaar ze tot volgend jaar want dit jaar was het huis al versierd natuurlijk.

Er zat ook een doosje in van mijn meest favoriete thee, namelijk Sterrenmunt thee! Deze thee is echt zo lekker!

Het eerste boek in de doos is How hard can love be van Holly Bourne, ik vind haar boeken fantastisch en ben dus ook super nieuwsgierig naar dit boek.

Het tweede boek is Thunderhead van Neil Shusterman, dit is het vervolg op Scythe. Ik ben inmiddels begonnen aan Scythe en tot nu toe is ook die super gaaf! Dus hopelijk lees ik deze er meteen achteraan.

Dan een geweldige boekenlegger van Ravenclaw, want net als mijn favoriete personage uit deze serie zit ik ook in dit huis!

Tot slot echt het allergaafste uit deze hele box!!! Een booksleeve van Luna Lovegood!!!! Ik ben er echt zo verschrikkelijk blij mee. Dit is nu mijn favoriete booksleeve van allemaal!!!

Er zaten ook nog schattige kleine figuurtjes in voor in de kerstboom!

Dan nog een overzichtje, nogmaals aan mijn secret santa ontzettend bedankt voor je prachtige box, ik ben er echt super blij mee!

Heb jij ook meegedaan? Was jij ook blij met je box?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 december 2018 at 17:03

Ik heb dit jaar voor het eerst meegedaan, en ik was echt suuuperblij met mijn pakket! Een pakket samenstellen vond ik eigenlijk zo mogelijk even leuk… maar wel héél spannend wat mijn lootje ervan zou vinden.28 december 2018 at 08:13

Die booksleeve is echt super leuk!22 januari 2019 at 16:25

Wat een leuk kerstpakket. Ik heb deze middag net de pakjes voor mijn Secret Santa ingepakt. Er is nog iets kleins onderweg dus ik hoop dat het dit keer wel tijdig hier is. Al heb ik eigenlijk wel al voldoende vermits dit een kleinere swap is. Zelf ben ik echt ontzettend in de watten gelegd. Zoveel leuke goodies en dan ook nog eens twee boeken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

24 december 2018

Beat the backlist 2019

27 december 2018

%d bloggers liken dit: