Tipje van de sluier dinsdag #2

Banner Tipje van de sluier dinsdag

Mijn eerste echte post op mijn nieuwe blog en de tweede keer dat ik een bericht met dit onderwerp plaats. Het werkt als volgt, ik post een quote uit het boek dat ik aan het lezen ben. Om jullie zo hopelijk een beetje nieuwsgierig te maken naar het boek.

Het boek dat ik op dit moment aan het lezen ben is: Velveteen van Daniel Marks.

Mijn tipje van de sluier van vandaag:

“If you ever find yourself walking down a street in purgatory, the first thing you’ll notice once you stop sobbing, is a dstinct lack of style, or maybe its an abundance of style.” ( locate: 6% op mijn kindle )

Wil je meedoen, post dan je link of je tipje van de sluier in de comments!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: