Beat the backlist 2019

In 2018 deed ik mee aan de Beat the backlist challenge, ik begon er super enthousiast aan….maar al snel verloor ik hem een beetje uit het oog. Ik heb er eigenlijk niet echt meer op gelet. Maar goed dit jaar ga ik opnieuw een poging wagen. Wat houd de challenge in? Dat je zoveel mogelijk boeken leest die voor 2019 zijn uitgegeven. Het zorgt er dus voor dat je je TBR een beetje gaat weglezen en het idee om dit te doen vind ik nog steeds fantastisch. Vandaar dat ik ook dit jaar weer mee wil doen.

Ik heb een voorlopige TBR gemaakt van boeken die ik zeker in 2019 wil gaan lezen. Nu ben ik niet zo goed in me houden aan een TBR dus hij zou zomaar kunnen veranderen haha. Maar goed laten we snel kijken welke boeken ik zeker wil gaan lezen.

 • Thunderhead van Neil Shusterman
 • The empty graven van Jonathan Stroud
 • Zilvergaren van Naomi Novik
 • Vicious van V.E. Schwab
 • Vengeful van V.E. Schwab
 • A conjuring of light van V.E. Schwab
 • Am I normal yet van Holly Bourne
 • How hard can love be van Holly Bourne
 • How to date a douchebag:The learning  hours  van Sara Ney
 • How to date a douchbag: The coaching hours  van Sara Ney
 • The speaker van Traci Chee
 • Shadow of the fox van Julie Kagawa
 • All the wandering light van Heather Fawcett
 • Devils unto dust van Emma Berquist
 • All the beautiful strangers van Elizabeth Klehfoth
 • Wundersmith van Jessica Townsend
 • Wizards of once van Cressida Cowell
 • Twice magic van Cressida Cowell
 • Ship it van Britta Lundin
 • The Brightsiders van Jen Wilde
 • Iskari: The caged queen van Kristen Cicarelli
 • The daughter of the siren queen van Tricia Levenseller
 • Seafire van Natalie C. Parker
 • As she ascends van Jodi Meadows
 • Give the dark my love van Beth Revis

Dit is het even voor nu, er komen vast nog boeken bij maar ik wil niet een te grote TBR maken.
Behalve een TBR zijn er ook nog leuke challenges elke maand en elke maand een foto challenge. Of ik het allemaal ga redden weet ik niet maar ik heb er nu al zin in!

Doe jij ook mee met de Beat the backlist challenge?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

28 december 2018 at 16:51

Yes, dit is precies de challenge die ik zoek voor het nieuwe jaar! En nu maar hopen dat ik me er aan ga houden, want ik heb echt te veel boeken op mijn TBR 😉31 december 2018 at 12:51

Met mijn mega TBR is het sowieso wel een goed plan om die een beetje te gaan tackelen.. haha3 januari 2019 at 13:25

mooi lijstje! Hoop dat je flink wat kunt afstrepen.

Mijn 2018 beat the backlist challenge was een grote fail haha. Voor dit jaar dan toch ook maar weer aangemeld in de hoop toch wat te kunnen afstrepen en ik heb 2 lijstjes van 20 boeken per lijst gemaakt; 1 lijst van 20 met boeken die in 2018 uitkwamen en 1 lijst met 20 boeken die voor 2018 uitkwamen. Ben benieuwd wat ik zelf ook mag gaan afstrepen hihi.22 januari 2019 at 16:29

Net als vorig jaar hoop ik mijn tbr wat te laten zakken. Ondanks het feit dat ik in 2018 76 eigen boeken las daalde het totaal aantal ongelezen boeken slechts met één boek. Tja, recensieboeken, nieuwe aanwinsten, gewonnen boeken, boeken die ik ruilde of cadeau kreeg, … ze zijn allemaal super leuk maar ze helpen niet echt met het laten zakken van die tbr. 🙂 Ik ben echter nog steeds niet van plan om een book buying ban in te voeren maar blijf gewoon koppig verder lezen. Ooit gaat het me lukken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Unboxing Secret Santa pakket

27 december 2018

%d bloggers liken dit: