Boek Haul december 2018

Deze haul is echt heel erg groot! Ik heb zoveel boeken toegevoegd aan mijn TBR. We hadden Sinterklaas, kerst, ik deed mee aan een swap, had een sinterkerst middag met vriendinnen en ook nog mijn kerstpakket. Dus laten we snel gaan kijken!

Als eerste de boeken die ik deze maand uit een box heb ontvangen.

In de Owlcrate van december zat het boek Amber & Dusk, ik heb dit boek nog niet gelezen maar hij klinkt wel heel erg interessant.

Ik kreeg deze maand de once upon a book club box van november en daarin zat het boek Five feet apart, dit boek heeft echt indruk op mij gemaakt en ik vond hem echt super tof.

Dan mijn sinterklaascadeautjes:

Als eerste kreeg ik een complete serie namelijk: Winter’s Guardian, Winter’s promise, Winter’s kiss en Winter’s war. Dit is een reverse harem serie en ik ben er heel erg benieuwd naar.

Ook kreeg ik Persuasion en Seduction, de vervolgdelen van de curse of the gods serie. Ook echt een hele toffe serie dus ik kan niet wachten om hier weer in te duiken.

In Londen kocht mijn moeder voor mij het boek Melmoth, dit boek lijkt me zo tof en hij is ook nog eens gesigneerd en een special edition.

Ik kreeg ook twee Nederlandse boeken:

Schoolpleinmoeders, dit boek lijkt me heel grappig en vooral ook herkenbaar. Een soort luizenmoeder maar dan in boekvorm.

Zilvergaren, dit boek stond echt heel hoog op mijn verlanglijstje!

Mijn Harry Potter en Fantastic beasts collectie werd ook weer uitgebreid met:

De geillustreerde versie van The tales of Beetle the bard

The archive of magic over The crimes of Grindelwald

Daarna kregen we ook nog de sinterkerst met vriendinnen en ook hier kreeg ik weer twee boeken:

Beautiful bastard, dit boek wil ik al heel lang lezen dus nu heb ik geen excuus meer om dat niet te doen!

The empty grave, het laatste deel in de Lockwood & Co serie, ik wil hem graag lezen en ook weer niet haha. Ik ben echt heel slecht in het lezen van de laatste boeken in een serie.

Ik deed dus ook mee met de secret santa swap van Kwante in Wonderland, een volledige unboxing vindt je HIER. maar de boeken die erin zaten waren:

Thunderhead, het vervolg op scythe. Ik ben in scythe begonnen en hoewel ik hem erg tof vind, heb ik hem even aan de kant gelegd. Ik kan me gewoon even niet zo goed concentreren op een slow burn boek.

Ook het boek How hard can love be zat in mijn box. Een boek waar ik ook ontzettend benieuwd naar ben omdat ik de boeken van Holly Bourne heel tof vind.

Toen was daar de box van mijn moeder, elk jaar met kerst maken we een box voor elkaar en deze kaar zaten daar de volgende boeken in:

Sugar daddies, een reverse harem boek wat gewoon heel tof klonk.

Fighting Destiny, hoewel ik dit boek al gelezen heb op mijn kindle wilde ik hem graag fysiek hebben omdat de auteur naar RARE komt.

Ik kreeg ook het verhaal van The nightmare before christmas in boekvorm met mooie illustraties!

Ook dit jaar kreeg ik een kerstpakket, normaal is dit een bon van het blauwe mannetje, maar dit keer kreeg ik geld. Klinkt saai misschien maar ik kocht er maar liefst dertien boeken van! en dat zijn de volgende:

De complete How to date a douchebag serie, ik heb de eerste twee al gelezen en ben erg benieuwd naar deel drie en vier!

Ik maakte ook de Curse of the gods serie compleet met de boeken Strength, Neutral en Pain.

Ook de Alabama summer serie werd aangevuld met: All we want, What I need en Where we belong.

Ik kocht ook de boeken Let’s get textual en I wanna text you up. de auteur komt naar RARE en de boeken schijnen geweldig te zijn.

Tot slot kocht ik het boek A thousand boy kisses, dit boek werd me aangeraden als een ugly cry boek en de auteur komt naar RARE dus ik ben erg benieuwd.

Ik kreeg ik ook nog de eerste drie delen van de Off campus serie, The deal, The mistake en The score. Ik heb ze allemaal al gelezen maar ook deze auteur komt naar RARE.

Ik voegde nog wat meer Nederlandse boeken toe aan mijn kast namelijk:

De complete boxset van Harry Potter in het Nederlands en hardcover. Ik heb de paperbacks maar wilde graag de hardcovers. Ook voor de kinderen straks, zodat zij ook de boeken nog kunnen lezen.

Een dag in december, dit boek lijkt me gewoon een heerlijke roman voor een koude winteravond.

Tot slot kocht ik zelf ook nog The poppy war, een boek wat me heel tof lijkt, waar ik ook al in begonnen ben, maar ja die verdomde depressie zorgt ervoor dat ik hem nog niet uitgelezen heb.

Welke boeken voegde jij toe aan je TBR deze maand?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 januari 2019 at 08:12

Wowwww… Dit is inderdaad een mega haul! Maar wat een toffe stapel!3 januari 2019 at 13:22

Waaaaauw, wat een gave book haul!!

Amber & Dusk lijkt me ook supertof en die cover is zo mooi zeg!
Die Curse of the Gods serie lijkt me ook geweldig en die G. Bailey boeken ga ik ook even opzoeken hihi. Ziet er ook uit alsof het helemaal mijn ding gaat zijn.

De beautiful bastard boeken zijn ook wel erg leuk moet ik zeggen. Benieuwd wat jij ervan gaat vinden. Leuke tussendoor boekjes 🙂 En tof dat je de paperback van Fighting Destiny gekregen hebt! Ik blijf de covers echt zoo tof vinden. Amelia was in eerste instantie DE reden voor me om naar London te gaan haha – dat was al voor ik wist dat ze naar RARE ging. Zo EXCITED om haar te gaan ontmoeten in september.

Ohh how to date a douchebag, nice! Ik heb boek 2 voor kerst gekregen. 1 had ik dan al. Ik wil 2 deze maand lezen en dan boek 3 en 4 nog aanschaffen voor September.

En J. Daniels en Teagan Hunter staan op mijn prioriteiten RARE lijstje om te ontmoeten. Ben zooooo’n fan van hun werk! Heb je dirty deeds van Daniels al gelezen? Die vind ik echt net zo leuk als Alabama Summer! En Teagan Hunter vind ik ook geweldig. Boek 3 is momenteel onderweg en ik krijg misschien een arc van boek 4 – EXCITED. Denk dat jij ze ook heel leuk gaat vinden ja!

En tof, die Elle Kennedy boeken! Ik kreeg the mistake voor kerst en heb ‘m ook al gelezen haha. Nu the laatste twee boeken nog kopen en toevoegen aan de collectie, maar ik ben ook haar volwassen romance boeken aan’t sparen dus ik doe het een voor een anders is het teveel in 1x.

Je bent echt mega goed verwend geworden zeg!! Ik mocht er 40 ofzo toevoegen in December, dus mag ook echt niet klagen! Mijn haul gaat zaterdag online.16 januari 2019 at 08:34

Woooh heerlijk om het jaar mee te eindigen haha.
Ik heb The Poppy War al een tijdje klaar staan en ik weet dat ik hem leuk ga vinden, maar inderdaad met depressie kunnen sommige boeken dan ook weer zo moeilijk zijn om te lezen. ._.26 januari 2019 at 17:12

Wauw, jij hebt het jaar afgesloten met een kanjer van een bookhaul. Hoelang heb je moeten puzzelen om ze vervolgens allemaal in je kasten te krijgen? 😉 Ik ben echt benieuwd naar het vervolg van de Curse of the gods serie. Het eerste deel vond ik alleszins heel fijn. Er zitten weer super veel boeken tussen die ik zelf ook wel wil lezen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #46

2 januari 2019

%d bloggers liken dit: