De week van een boekenworm

De kerst zit er alweer op en als deze blogpost online komt is het oudjaarsdag. Dit jaar is ontzettend hard gegaan en ik kijk vol goede moed uit naar 2019 een jaar waarin de jongste twee wordt, de middelste vijf en de oudste alweer zeven! Het gaat echt ontzettend hard allemaal! Maar goed laten we eerst eens kijken hoe de afgelopen week ging.

Maandag:

Vandaag is het kerstavond en voor het eerst in een hele lange tijd heb ik geen kerstgevoel. Ik heb het gevoel dat ik overal achter aan moet rennen en dat ik geen rust meer kan vinden. We doen de boodschappen en ik ga daarna even naar huis waar de kinderen niet zijn. Even opladen voor de komende dagen, ik kijk wat tv. en doe verder niet veel. Tot het moment dat ik naar mijn ouders ga, het zit gewoon even niet mee, mijn moeder moet een nieuwe band omdat er een schroef in haar oude band zit, het wordt allemaal later. Ik merk dan heel goed dat ik niet lekker in mijn vel zit. Die stress erbij vind ik gewoon heel erg vervelend. De avond is verder heel gezellig, we eten lekker, kijken de all you need is kerstspecial en gaan veel te laat naar bed.

Dinsdag:

Het ontbijt is vandaag bij ons, dus ik ga er op tijd uit om alles voor te bereiden en klaar te zetten. Ik ben blij als we klaar zijn en aan tafel kunnen. Als we allemaal ontbeten hebben gaan we cadeautjes uitpakken en ik krijg echt een prachtig pakket. Zoals zo vaak met kerstmis doen we die dag verder weinig, in de avond lekker eten en we kijken een kerstfilm op Netflix die erg leuk is. Daarna zien we nog een stukje van Love actually en gaan daarna lekker slapen.

Mijn Harry Potter collectie werd ook weer vergroot

Woensdag:

Heel eerlijk een tweede kerstdag hoeft niet per se van mij, je doet eigenlijk helemaal niks of je ben aan het vliegen naar familie. Dus ik ben blij als het er na vandaag weer op zit. Ik speel spelletjes met de meiden en doe eigenlijk vrij weinig. We gaan die avond steengrillen en dat is natuurlijk gezellig en je altijd net iets teveel. Daarna doe ik echt heel onkerstig de was en ik ga die avond niet al te laat naar bed.

Donderdag:

Vandaag ben ik alleen met de meiden en in de vakantie is dat altijd een beetje pittig zo’n hele dag. De meiden vervelen zich dan vaak snel en dat zorgt voor veel kleine ruzies onderling. Maar ik moet zeggen dat het vandaag enorm mee valt, ze zijn best gezellig met zijn allen. We hebben een leuke dag en de meiden gaan vandaag een beetje op tijd naar bed want morgen gaan we naar Utrecht. Wij spelen zelf nog wat op de switch en gaan dan ook naar bed.

Vrijdag:

Vandaag dus naar Utrecht, we gaan naar de Harry Potter winkel. Uiteindelijk valt de winkel best wel tegen, ik had er meer van verwacht. Ik koop wel de box met hardcover boeken in het Nederlands en een baby Niffler. Maar we staan al best weer snel buiten. We winkelen nog wat en gaan dan naar huis. Die avond komt een vriend en spelen we Mario Party, natuurlijk ga ik weer te laat slapen wat ook weer een beetje komt omdat ik verslaafd ben aan de boeken in de King serie.

Zaterdag:

Vandaag gaan we boodschappen doen voor oud en nieuw, ik ben wel klaar met die feestdagen, de mensen die onvriendelijk naar elkaar zijn in de winkel en alles wat je in huis haalt voor een gezellige avond. Ik ben blij als de boodschappen er weer opzitten. Het is echt heel druk in alle winkels en je merkt dat mensen steeds geïrriteerder raken. Eenmaal thuis doe ik eigenlijk niet zo heel veel, ik ben gewoon te moe. In de avond ga ik met manlief naar de film, we zouden eerst naar Mortal engines gaan maar tot onze grote verbazing was deze uitverkocht. Dus zijn we naar aquaman gegaan. Ik vond het een leuke film.

Zondag:

Vandaag gaan we met de meiden naar Ralph breekt het internet, maar eerst ga ik met mijn moeder naar mijn oma. Die is inmiddels al 99 en ze was de afgelopen dagen erg ziek. Gelukkig ging het vandaag weer wat beter met haar. Daarna naar huis en naar de film. Ook deze film was erg leuk en de meiden hebben er gelukkig ook van genoten. We eten bij mijn ouders en de meiden blijven daar slapen zodat ik morgen op mijn gemak de hapjes kan klaarmaken. Eenmaal thuis ga ik verder met bloggen en daarna nog even lezen en wat tv. kijken.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

31 december 2018 at 08:41

Zo he, sommige mensen zijn deze week inderdaad echt niet te genieten in de winkels (of in de bieb). man man man, mensen kunnen zo raar uit de hoek komen.

Ik ben vet benieuwd naar de Ralph film….Is hij leuk?24 januari 2019 at 19:31

Ik ben nog net voor hij ging sluiten in de Harry Potter-winkel geraakt en vond het heel grappig dat er al een raafje zat. Heb me vrij goed kunnen inhouden qua spulletjes kopen maar denk dat sommige er al niet meer waren. Het paarse notitieboekje kon ik echter niet laten liggen. Dat zag er veel te leuk uit en dan ook nog eens in mijn lievelingskleur.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

top 18 van 2018

1 januari 2019

%d bloggers liken dit: