WWW Wednesday #46

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb vooral de boeken in de King serie gelezen, dit waren de boeken die mij het meest vasthielden als laatste heb ik Lawless uitgelezen.

Ook las ik een graphic novel namelijk Monstress, ik vond hem erg tof!

Wat lees ik nu?

Op het moment dat ik dit typ begin ik in Soulles wat het vierde deel is in de King serie

Ook lees ik de comic The runnaways.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik denk ik dat ik meteen verder ga met Preppy als ik klaar ben met Soulles. Voor de rest heb ik nog geen idee.

Wat is jouw WWW

2 gedachtes over “WWW Wednesday #46

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.