Bout of books #24

Ik heb deze week een blogpauze, een momentje om even te reflecteren op het afgelopen jaar en nieuwe dingen te bedenken. Maar ook om eens even lekker te lezen en niet continu bezig te zijn met mijn blog. Daarvoor doe ik dan ook heerlijk mee aan de bout of books read-a-thon. Het fijne hieraan is dat er geen druk ligt over het aantal boeken dat je gaat lezen. Je kan gewoon zelf kiezen en het gaat er vooral om dat je lekker gaat lezen.

Hieronder een uitgebreidere beschrijving in het Engels:

The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda Shofner and Kelly Rubidoux Apple. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, January 7th and runs through Sunday, January 13th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 24 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. – From the Bout of Books team

Welke boeken wil ik gaan lezen?

Ik weet het nooit precies want ik merk dat ik het moeilijk vind om aan een TBR te houden. Maar ik ga een poging doen.

In ieder geval boek twee en drie van Preppy ofwel King 6 en 7. Deze boeken zijn gewoon heerlijk en ik vlieg er doorheen.

Ook Amber and Dusk staat op mijn TBR ik ben hier ook al in bezig dus ik hoop deze uit te lezen.

Dan komt als het goed is deze week The wicked king binnen van Holly Black en hoop ik daar in ieder geval in te starten.

Doe jij ook mee? Zo ja welke boeken ga jij lezen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

7 januari 2019 at 09:20

Ik heb the wicked king toch maar gepreorderd…10 januari 2019 at 09:08

Leuke boeken komen er weer voorbij!!!

Ik doe haast nooit meer mee met read-athons. Ik ervaar het juist wel zo dat ik het gevoel heb dat er veel druk op me ligt om veel gelezen te krijgen haha.

Ik ben momenteel zelf bv. meer actiever geworden met buddy-reads waarbij we gebruik maken van schema’s – een paar hoofdstukken per dag, wat ook niet te veel is en zelfs op drukke dagen goed te doen is – en dat bevalt me echt ontzettend goed!!

Ik hoop dat je flink wat leuke boeken mag lezen tijdens je read-athon, veel plezier!    annabel
    10 januari 2019 at 12:59

    Bij andere read a thons heb ik dat inderdaad ook, maar bij deze dus helemaal niet. Er staat geen aantal boeken dat je moet lezen. Geen opdrachten waar je boeken aan moeten voldoen. Gewoon lekker lezen en eigenlijk bewust een boek pakken in plaats van bijvoorbeeld Netflix opstarten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: