De week van een boekenworm

Zo mijn weekje blogpauze zit er weer op, waar ik gehoopt had dat ik echt mega veel blogposts zou hebben geschreven moet ik helaas bekennen dat dit niet is gebeurd, de reden? Migraine. Helaas ben ik een aantal dagen geveld door deze verschrikkelijke hoofdpijn en dat zijn net de dagen geweest dat ik lekker even mijn blog had kunnen bijwerken. Maar goed ik ga toch weer met frisse moed mijn nieuwe week tegemoet, hopelijk geen hoofdpijn en weer wat meer tijd voor mijn blogje. Ik ben wel wat dingen van plan en hopelijk kan ik daar deze week aan gaan werken. Maar goed wat heb ik de afgelopen week gedaan?

Maandag:

Het zal niet als verassing komen als ik vertel dat ik vandaag gewerkt heb, dat doe ik namelijk altijd op maandag en dat is in het nieuwe jaar geen uitzondering. De dag gaat eigenlijk best snel voorbij en voor ik het weet ga ik weer naar huis. Eenmaal thuis doe ik nog wat voor werk tot de meiden thuis komen en dan is het tijd voor eten en het hele avondritueel. Ik lees nog wat in de avond en ga ik op tijd naar bed waar ik ook nog wat lees….je raad het al het duurt even voor ik kan slapen.

Nieuwe Bullet journal stickers!

Dinsdag:

De vakantie is voorbij dus ook de luie ochtenden, dus nu gaan we er weer tegenaan. Ik doe even snel een boodschap als de kinderen op school zijn en vandaag is echt even een rustdag, morgen moet ik naar de tandarts en daar ben ik best zenuwachtig voor. Ik lees best wel wat en knuffel en speel lekker met Sanne. Voor ik het weet is het tijd om naar de zwemles te gaan met de meiden, iets wat ik niet gemist heb haha. Maar goed we gaan er weer voor en ik ben blij als we weer naar huis gaan. Na het avondritueel kijk ik nog wat tv. en daarna ga ik naar bed.

Woensdag:

Vandaag dus naar de tandarts, maar eerst de meiden naar school en wat boodschapjes doen. De tandarts was niet leuk, ik heb veel last van de verdoving en als die is uitgewerkt merk ik ook de pijn aan mijn tandvlees. Helaas krijg ik er ook nog hoofdpijn bij en ik ben erg blij als ik die avond in bed lig. Want het is voor mij echt haast niet te doen. We spelen ook nog D&D wat super tof is maar de hoofdpijn maakt het wel vervelend.

Donderdag:

Ik sta op met een kloppend hoofd en ik weet al hoe laat het is, dat is een migraine aanval. Ik weet niet hoe ik het moet verlichten en uiteindelijk haalt mijn vader Sanne op en ga ik liggen. De migraine blijft me de hele dag een beetje plagen en ik doe dus ook echt niet veel.

Vrijdag:

Eigenwijs als ik ben ga ik toch gewoon werken, gelukkig valt de hoofdpijn mee, ik ben alleen heel erg moe. Na het werk help ik mijn moeder met het verven van haar haren en kijken we in de avond de film Book Club. Echt een aanrader deze film want hij is super grappig en echt heel erg leuk!

Zaterdag:

Ook vandaag niet veel gedaan, behalve bij de kapper zitten, ik hoop deze week een betere foto van mijn haar te kunnen maken maar het is paars! En het is zo gaaf geworden jongen!!! Ik ben er echt heel erg blij mee.

Zondag:

Daar is die weer: Migraine. Mijn vriend deze week blijkbaar. Ik doe het vandaag dan ook erg rustig aan. Er komen vrienden langs en hoewel dat super gezellig is merk ik wel dat ik er last van heb. Dat mijn hoofd me in de weg zit. Ik ga dan ook op tijd naar bed in de hoop dat ik morgen wakker wordt zonder hoofdpijn. Duimen jullie mee?

Hoe was jouw week? En volgende week hopelijk een beter verslag hoor!

Sorry voor het gebrek aan foto’s ik heb er en niet veel gemaakt, maar mijn muis is helaas ook gehemeld waardoor het allemaal niet zo lekker gaat. Het was niet mijn week haha

Een gedachte over “De week van een boekenworm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.