Top 5 spannende series om te kijken met Halloween

 

halloween weken

In het kader van de Halloween weken vandaag even geen boeken, natuurlijk is het ook heerlijk om op Halloween een eng boek te lezen. Maar als je even iets anders wil doen is het kijken van series ook echt super leuk! Dus hier mijn top 5 spannende series om te kijken tijden Halloween.

1. Met stip op nummer 1 voor mij Supernatural!

 

Twee broers die het hele land door reizen in een oude auto om monster, geesten, demonen en engelen te verslaan! Lijkt mij genoeg spanning. Tel daarbij op dat de hoofdpersonages niet vervelend zijn om naar te kijken en je hebt de perfecte Halloween avond!

2. The walking dead:

In één woord GEWELDIG! Ik vind dit echt een supergave serie. Ik hou van zombies dus een serie over zombies wilde ik meteen zien natuurlijk. En deze serie maakt wat mij betreft de hype helemaal waar, het is een verhaal over overleven, vechten voor je familie en zombies natuurlijk. Nou beter kun je het niet hebben op een spannende halloween avond.

3. Grimm:


Mix Sprookjes met alle politieseries op tv en je hebt Grimm, een geweldig leuke serie over de laatste afstammeling van de Gebroeders Grimm die ineens leert dat hij allerlei vreemde figuren kan zien en samen met de hulp van zijn buurman probeert de misdaden die deze wezens begaan op te lossen.

4. Hemlock Grove:


Ik zal het toegeven het duurt even voor je er in komt, het is een beetje warrig allemaal in het begin maar zeker je tijd waard. Een raar stadje waar allerlei vreemde mensen wonen die er vreemde praktijken op na houden. Ik hou het lekker vaag want als je wil weten waar hij over gaat zul je het zelf moeten gaan kijken!

5. Once upon a time:


Is er nog iemand die deze serie niet kent? Ik vind het een geweldige serie! De sprookjesfiguren die niet meer weten wie ze zijn en leven als normale mensen. Stukje bij beetje leer je ook het verhaal van de sprookjeswereld kennen, maar ook hoe hun leven er in de gewone wereld uitziet. Ik vind het een super serie.

Welke series zou jij in de top 5 zetten? Of hou je helemaal niet van Halloween?

2 gedachtes over “Top 5 spannende series om te kijken met Halloween

  1. Ik volg eigenlijk alleen Supernatural en Once Upon a Time, maar ik wil al heel erg lang The Walking Dead gaan kijken. Bedankt voor de reminder. Halloween is inderdaad een mooie tijd om met die serie te beginnen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.