WWW Wednesday #47

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

De laatste boeken die ik heb uitgelezen zijn, Preppy:The life and death of Samuel Clearwater 3 en deel 7 van de King serie. Dit boek vond ik echt super tof en binnenkort verschijnt er een hele reeks recensies van deze serie!

Ook las ik het boek Amber & Dusk uit. Ook een erg tof boek waarvan de recensie morgen verschijnt.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The wicked king van Holly Black, ik ben nog niet zo ver als ik gehoopt had door veel migraine maar hij is wel heel tof tot nu toe.

Ook lees ik The princess of Baker street, dit is een recensie boek. Ik doe ook mee met de blogtour van dit boek. Ik moest er even inkomen maar het is echt een heel bijzonder boek!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik vind dit altijd heel moeilijk, ik ga hierna in ieder geval mijn volgende recensie boek lezen en dat is Silver Hollow en daarnaast ga ik denk ik Evermore lezen. Het vervolg op Everless, ik ben hier echt heel erg benieuwd naar!

Wat is jouw WWW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.