De week van een boekenworm

Alweer een week voorbij, nog even en onze middelste dochter is alweer jarig en wordt 5! Waar blijft de tijd? Maar goed laten we eens kijken wat ik de afgelopen week allemaal gedaan heb. Spoiler alert….geen foto’s dit keer helaas, ik heb er gewoon geen gemaakt oeps.

Maandag:

Vandaag is gewoon een werkdag, nou ja gewoon….ik begin wat later maar ben ook pas laat thuis. Aan de ene kant is het wel fijn om de ochtend rustig te beginnen aan de andere kant ben ik liever eerder thuis. Maar goed in de ochtend ruim ik een hoekje in het huis op wat al een hele tijd een doorn in mijn oog is en daarna ga ik dus werken. Ik ben ondertussen nog steeds aan het lezen in The wicked king en ik kom er maar moeilijk in. Misschien is het de stress, misschien is het niet het juiste moment voor dit boek.

Dinsdag:

Ik probeer alles zo rustig mogelijk te doen, mezelf niet te veel op te jagen en niet teveel stress op te roepen. Ik kijk de serie Sex education en wat een aanrader echt heel tof! Ik lees wat en knuffel en speel wat met Sanne. De meiden hebben vandaag kijkles bij zwemmen dus ik kijk vandaag bij Lotte en mijn man bij Eline. We wisselen dat steeds af. Daarna is het eten en het avondritueel. Ik ben met de meiden begonnen aan het eerste Harry Potter boek en hoewel ik eerst dacht dat ze het misschien niet zo leuk zouden vinden vragen ze er wel steeds om! De rest van de avond doe ik niet zo heel veel eigenlijk.

Woensdag:

Vandaag een druk dagje, we beginnen met het naar school brengen van alleen Lotte, want Eline heeft vandaag een afspraak bij Herlaarhof. Toen ik zwanger was van Sanne zijn we daar ook geweest omdat we ons toch zorgen maken om het gedrag van Eline. Toen werd ons ook verteld dat het de leeftijd zou kunnen zijn, maar nu het gedrag ook op school de kop opsteekt zijn we toch weer terug. Het is een intensieve ochtend, maar ik ben er wel positief over. Helaas heeft dit natuurlijk wel zijn weerslag op Eline, het is voor haar heel spannend geweest en eigenlijk sluimert dat deze dag een beetje door. In de avond willen de meiden maar niet slapen, we spelen ondertussen ook D&D en het is weer gezellig, ondanks dat ik zelf ook heel moe ben.

Donderdag:

Ook vandaag probeer ik het een beetje rustig aan te doen. Ik ben gewoon heel erg moe de laatste tijd. Heel veel stress gehad over het werk en het begint nu een beetje rustiger te worden. Dat betekend ook dat mijn lichaam eindelijk een klein beetje rust vind. Het nadeel daarvan is dat alle slaap die ik gemist heb nu extra op mijn dak komt haha. Ik heb een heerlijk rustige dag samen met Sanne en ik lees wat en kijk wat tv. We stoppen de meiden voor het eten alvast in bad zodat we na het eten ook wat rustiger aan kunnen doen. Ook in de avond doe ik eigenlijk niet veel en ik probeer op tijd te gaan slapen.

Vrijdag:

Vandaag ook weer een werkdag en ook wel weer een lange werkdag met veel afspraken en heen en weer racen. Maar goed ik sla me er doorheen en als ik thuis ben, ben ik dan ook echt op. Die avond zou ik eigenlijk een spelletjes avond hebben maar ik zeg hem af om even voor mezelf te zorgen. Ik plof lekker op de bank en kijk vooral veel tv. Daarna lees ik nog wat en ga ik naar bed.

Zaterdag:

Ik wordt rustig wakker en begin de dag ook lekker rustig. We gaan vandaag de taart voor Eline bestellen. We vieren haar verjaardag wat eerder dus ja die taart moeten we wel hebben. Ze gaat zelf mee en kiest de taart uit natuurlijk. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat! Daarna doen we nog wat boodschappen en ga ik mee naar mijn ouders. Ik ga lekker verder in The wicked king en lees het boek uit. Wat een tof boek zeg!! En dat einde schreeuwt naar mij dat ik het derde boek nodig heb. Maar goed ik wacht het netjes af haha. Eenmaal thuis kijk ik Wie is de mol en lees een recensie boek uit.

Zondag:

Ook vandaag rustig wakker worden, mijn ontbijt wordt gestolen door Sanne en ik blog wat. Vanmiddag weer een date met de squid squad. Hoewel er een hoop afgevallen zijn helaas, dus een klein clubje dit keer. Maar ik heb er wel heel veel zin in! We gaan naar de yoghurt barn en lekker eten in de avond. Komt goed dus, ik begin ook aan A promise of fire en op mijn e-reader aan een nieuw recensie boek.

Hoe was jouw week?

2 gedachtes over “De week van een boekenworm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.