Recensie: Deception and Chaos van S.M. Soto

Recensie: Deception and Chaos van S.M. SotoDeception and Chaos by S.M. Soto
Series: Chaos #1
Published by Self published on 12 september 2018
Genres: Dark romance
Pages: 285
Format: Kindle
Goodreads
three-half-stars

Sophia Cova lived a quiet, normal life, shadowed in sadness after the loss of her parents in a tragic airline accident. With her older brother being her only living relative and her anchor, Sophia is sure she’s destined for a brighter future. But that was until she was taken.

Stolen from her mundane, orderly life, she was drugged, and woke to every woman’s worst nightmare.

With only four grimy basement walls and a rancid mattress, she loses her sense of time, and preserves what’s left of her dignity by hurtling herself into the safety of her mind. The men, the beatings, they come and go with no reaction, until she hears one word that sends an arctic chill through her body. Sold.

On the eve of Sophia’s bidding, at one of the largest sexual slavery rings in the world, all hell breaks loose in the mansion of horrors. Gunfire and screams erupt all around her, as panic rises.

Snatched by one monster only to be taken by another, Sophia slowly starts to learn that not everything is as it seems. When secrets unravel, and the twisted game of cat and mouse ensues, The Puppeteer pulls his favorite strings and chaos brews.

Lives are lost while the clock ticks, and only time will tell who will be killed next…

WARNING: This book contains very disturbing situations, dubious content, strong language, and graphic violence. May contain triggers for abuse victims.

ISBN: 9781725686793

Ik gaf me laatst op voor een blogtour van dus blijkbaar het vervolg van dit boek. Wat betekende dat ik ook nog boek 1 moest gaan lezen. Ik heb hem echt net uit dus hij zit nog vers in mijn geheugen! Laten we snel beginnen met de recensie:

De synopsis:

Zoals je hierboven kunt lezen in de synopsis is het nogal een heftig boek. Nu ben ik net klaar met de King serie van T.M. Frazier dus ik ik denk dat ik wel een beetje weet wat ik van het boek kan verwachten. Ik duik dan ook vol goede moed en hoge verwachtingen in het boek.

Mijn mening: 

In het begin vond ik dit boek fantastisch, misschien een beetje een rare woordkeuze als je je bedenkt waar dit boek over gaat. Maar het was donker en rauw en dat was ook precies wat ik verwachtte van dit boek. Dat begint dus goed en ik vlieg dan ook door de eerste hoofdstukken heen.

Vanaf het moment dat Sophia een soort van gered wordt, vind het boek ook iets minder worden. Ik vind Sophia als personage gewoon niet zo fijn om over te lezen. Ik vind haar een beetje zeurderig en drammerig om eerlijk te zijn. Misschien komt het omdat ik net de king serie gelezen heb waarin de vrouwen heel erg zelfstandig zijn, maar ik vind Sophia gewoon niet zo leuk.

Ook vind ik de manier waarop ze omgaat met het trauma heel vreemd, nou ja je leest over haar nachtmerries en dat is het dan. Het feit dat ze weer een soort van gevangen zit lijkt haar helemaal niets te doen. Ik vond dat erg vreemd, ik vind het altijd jammer als een trauma zo weg geschoven wordt voor romantiek.

De romantiek duurt overigens ook heel lang hoor en daar zit dan ook weer een minpuntje voor mij, ik vind het een beetje irritant dat Sophia probeert om van Creed een good guy te maken. Accepteer hem als de bad guy die hij is en deal er mee! Ik vind het altijd een beetje ongeloofwaardig als een man ineens helemaal omslaat voor een vrouw en dat gebeurt hier wel een beetje.

Het einde is dan weer een enorme cliffhanger en dat kan ik dan weer enorm waarderen. Je wil toch graag het volgende deel lezen om te weten te komen hoe dit afloopt.

Mijn oordeel:

Ik vond het op zich een leuk boek, een boek waar je niet al te hoge verwachtingen voor moet hebben en misschien ook niet een boek om na de King serie te lezen. Er zitten zeker sterke stukken in dit boek en dat maakt het dat ik dit boek 3,5 ster geef! Op naar boek twee waarvan zondag een recensie verschijnt.

 

three-half-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #48

23 januari 2019

%d bloggers liken dit: