Recensie: Blood And Chaos nu S.M. Soto

Recensie: Blood And Chaos nu S.M. SotoBlood and Chaos Series: Chaos #2
Published by independentlyĀ published on 21 januari 2019
Genres: Dark romance
Pages: 335
Format: e-book
Buy on Amazon
Goodreads

We thought the games were over, but they've only just begun...

She was the puppet.
He pulled the strings.
Now the death toll is rising, what could this mean?
It was all a game.
Of feelings.
Of pain.
Death is just an illusion, or so they say.
She was just a pawn on a piece of his demented board. But there's only one question left to settle the score...Can dead people really stay dead?

Also in this series: Deception and Chaos

Ik heb een e-ARC ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

Trigger warming: geweld en mishandeling.

Dit is het tweede deel van de chaos serie. En ik moet zeggen dat ik deze beter vond dan deel 1. Je leert meer over de achtergrond van Creed en ik ben eerlijk gezegd nogal blij dat hij in dit boek veel meer zichzelf was. Wat ik in het vorige boek heel jammer vond was dat hij heel erg het gevoel had dat hij zich heel erg moest aan passen aan haar. Zij zag dat hij goed was dus moest hij zich ook zo gedragen.

Als iemand die ervan houd als dit soort mannen gewoon zichzelf blijven en de vrouwen in hun leven ze accepteren zoals ze zijn. In het eerste boek was dit dus niet zo, in het tweede boek is ze ook nog niet helemaal zoals ik gehoopt had maar vind ik wel dat ze een ontwikkeling heeft doorgemaakt.

Nu ben ik niet bang voor een beetje geweld en als een boek voor volwassenen is mag dit best beschreven worden. In dit boek doen ze dat dan ook, dus zorg ervoor dat je geen zwakke maag hebt want je leest van alles. In dit boek lees je namelijk ook vanuit Creed en in die hoofdstukken wordt je niks bespaard.

Ik vind de hoofdstukken van Sophia nog steeds niet echt heel tof, ik vind haar als personage gewoon niet zo leuk. Wat ik nog steeds jammer vind is dat er weinig naar voren komt van haar trauma. Een beetje aan het einde maar dat is omdat je ergens naartoe werkt. Het feit dat ze meer voor zichzelf opkomt en terug vecht. Wat ik jammer vind is dat ze nog steeds het gevoel afgeeft dat ze wil bewijzen dat Creed echt wel een goed hart heeft en niet zo slecht is als hij zelf denkt.

Het einde heeft weer een enorme cliffhanger. Dus ik ben echt heel benieuwd naar hoe dit gaat aflopen.

Dus hou je van dark romance en heb je geen zwakke maag dan raad ik je deze serie zeker aan!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

28 januari 2019

%d bloggers liken dit: