De week van een boekenworm

Als ik dit typ zit ik te wachten op de eerste gasten van het feestje voor Eline. Hoewel ik enorm van mijn kinderen hou, vind ik verjaardagen altijd wat minder. Veel te druk haha. Maar goed eerst maar eens kijken wat ik de afgelopen week gedaan heb.

Maandag:

Vandaag is het weer werkdag, ik vind het opstaan in de winter echt een ramp. Het is zo koud en ik wil dan gewoon in mijn warme bedje blijven liggen. Ik start op en ga naar mijn werk. De dag gaat best snel voorbij en voor ik het weet ga ik mijn owlcrate ophalen. Deze is ook echt weer heel erg tof en besluit dat ik meteen aan het boek begin wat in de owlcrate zit. Die avond lees ik wat en ga daarna naar bed.

Dinsdag:

Voor vandaag is sneeuw voorspeld dus ik zorg ervoor dat ik alles gedaan heb wat ik moet doen voor het begint. Ik ben in de ochtend bezig met werk, Sanne en het huishouden en als het middag is denk ik: Ik kijk even een aflevering van Supernatural…..ja dat lukt dus niet ik kijk er een paar haha. Ik geniet er intens van en ik vind dit seizoen zo goed! Daarna komen de meiden thuis en ik overleg met ze, want ja met die sneeuw naar zwemles vond ik toch wat te riskant. Dus blijven we lekker thuis. We spelen even met de switch, gaan eten en starten het avondritueel. Als de meiden op bed liggen lees ik nog wat en ga dan ook slapen.

Woensdag:

Vandaag zijn de meiden vrij van school…dus met het hele gezin boodschappen doen en geloof me dat valt niet mee. Het lukt ons natuurlijk gewoon wel, maar ik ben ook wel weer blij als we op de bank zitten. In de middag drinken we allemaal lekker warme chocolade melk met slagroom en we vermaken ons eigenlijk prima. Voor D&D begint lees ik nog wat en D&D is weer als vanouds gezellig natuurlijk.

Donderdag:

Vandaag een rustig dagje, nou ja rustig ik ben natuurlijk druk met het  huishouden en Sanne. Als zij op bed ligt kijk ik nog wat Supernatural en doe verder eigenlijk weinig. Ik heb er gewoon allemaal even niet zo’n zin in vandaag. Na het eten en als de kinderen op bed liggen kijk ik nog wat tv. en lees nog wat maar ga zelf ook alweer op tijd naar bed.

ik begon aan mijn recensie exemplaar van Cole

Vrijdag:

Vandaag eerst werken en dan leesclub. Het werken is hectisch, veel afspraken en natuurlijk loopt het één en ander uit. Maar gelukkig zijn we nog ruim op tijd in Eindhoven voor de leesclub. Ik eet met mijn moeder een hapje voor de leesclub en ga nog even snuffelen in de winkel. De leesclub is weer super gezellig, ik had het boek niet gelezen maar dat maakte helemaal niet uit. Daarna was het tijd om het nieuwe boek te kiezen en we gaan heerlijk A darker shade of magic lezen!!! Eenmaal thuis lees en blog ik nog wat en ga dan slapen.

Op Instagram werd mij gevraagd wat mijn Lockscreen was

Zaterdag:

Vandaag een beetje een drukke dag, hij begint met de boodschappen want morgen hebben we een feestje en daar moeten boodschappen voor gedaan worden. We moeten natuurlijk ook nog de taart halen voor Eline!! Daarna ga ik naar de stad waar ik met een vriendin naar de piercing shop ga. Ik laat zelf een forward helix zetten en ben er super blij mee. Eenmaal weer thuis ga ik poetsen en plof dan nog even op de bank met een boek. We eten bij mijn ouders en weer thuis rommel ik nog wat voor de volgende dag, maak vast de soep klaar en ga dan Wie is de mol? kijken. Wat een aflevering jongens!!! Vervolgens lees ik nog wat en ga dan slapen.

Zondag:

Ik dacht dat ik een wekker had gezet, maar werd dus vanzelf wakker gelukkig. Ik ga eerst douchen, eten en bloggen en dan de laatste voorbereidingen treffen voor het feestje. Ik ben zelf waarschijnlijk blij als het er weer op zit en iedereen weer lekker naar huis is haha.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

CommentsGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: