Unboxing Owlcrate januari 2019: Magical Artifacts

Ik ben heel eerlijk, ik heb erg uitgekeken naar deze Owlcrate, ik had al in een facebookgroep gekeken welke boek ze verwachtte dat er in zou zitten en alleen al daarvoor was ik enthousiast over deze box. Waren de goodies net zo tof? Ik ga het nu laten zien!!!

Ten eerste de spoilerkaart, ik vind hem tof met het Alice thema

Dan een hele mooie armband geïnspireerd op de Grisha trilogy, hij is mooi en fijn en ik hou er echt van! Ik ga hem zeker dragen.

Vervolgens een paar Deathly hollow sokken, ik hou van boekige sokken en ik ben dan ook erg blij dat boxen ze steeds vaker toevoegen. Want hier in Nederland zijn ze niet echt te vinden.

Mijn nieuwe favoriete brievenopener is deze van Sting, het beroemde hobbit  zwaard! Ik vind hem echt super tof.

Dan voor mij het meest fantastische item! Een zipper pouch van A darker shade of magic. Ik vind hem echt zo fantastisch mooi! Voor nu staat hij in de boekenkast bij mijn Darker shade of magic boeken.

De wall tapestry is iets wat ook steeds vaker in boxen zit. Deze is ook weer heel erg mooi alleen weet ik niet zo goed waar ik ze moet laten haha.

Dit keer geen button maar een enamel pin in de box, deze krijg je nu standaard elke maand en ik vind het fantastisch. Deze is geïnspireerd op het boek dat in de box zat.

 

Natuurlijk ook weer een boekje met interviews en allerlei andere leuke dingen.

Dan tot slot het boek, The gilded wolves, ik ben er inmiddels in begonnen. Ik ga er niet heel snel doorheen maar ik geniet er intens van. Het voelt een beetje zoals de six of crows boeken! Ontzettend interessant, met puzzels, magie en boefjes. Ik vind het boek een enorme aanrader.

Als extraatje zat er ook nog een koffer label van The gilded wolves bij!

Dit was de box van deze maand, wat vond jij het leukste item?

Het thema van volgende maand is:

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

29 januari 2019 at 08:54

Echt een supertoffe box! Waar ik Owlcrate eerst niet heel bijzonder vond, vind ik ze steeds beter worden!29 januari 2019 at 13:26

Oh dit is wel een hele leuke box! Ik ben nog steeds benieuwd naar gilded wolves maar nog niet gekocht. ._.31 januari 2019 at 16:45

Inderdaad super jammer dat er hier zo weinig boekige sokken te vinden zijn. Anders zou de inhoud van mijn sokkenmand er ongetwijfeld plots helemaal anders uitzien.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #49

30 januari 2019

%d bloggers liken dit: