WWW Wednesday #49

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb de afgelopen week niet heel veel boeken uitgelezen. Eigenlijk alleen Blood and Chaos en dat was prima. Ik vond het een leuk boek en je kan mijn recensie vinden door op de afbeelding te klikken.

 

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The gilded wolves van Roshani Choksi en ik vind het echt een fantastisch boek. Het heeft een beetje Six of crows vibes en ik kan dit boek dan ook iedereen aanraden.

Ook lees ik Cole van Tijan voor Tinteling Romance. Een super tof boek waar ik echt helemaal in mee gesleept wordt.

 

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga in ieder geval eindelijk echt Silver Hollow lezen, nog netjes op tijd hoor!

Voor de rest weet ik het nog niet, ik wil graag King of scars lezen, maar ook nog veel andere boeken. Dus even kijken wat het wordt.

Wat is jouw WWW

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

31 januari 2019 at 15:08

Hele interessante WWW!
Die cover van Blood and Chaos ziet er zoooo aantrekkelijk uit haha.
the gilded wolves lijkt me ook erg tof en ik ben benieuwd wat je van Silver Hollow gaat vinden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: