Unboxing Letters & Lights: As Travars a darker shade of magic inspired box

Zo wat een titel he?! Haha maar toen ik deze box online zag komen kon ik niet anders dan hem aanschaffen. Ik ben echt dol op A darker shade of magic! Ik moet eerlijk bekennen dat ik deel 3 nog steeds niet gelezen heb, ik durf gewoon niet mensen ik wil nog even ronddobberen in mijn Kell bubbel en ben bang dat ik eraf donder aan het einde van dit boek haha.

Maar goed het is dus één van mijn favoriete series en deze box mocht dan ook niet ontbreken.

Een voordeel van Emmy elke week zien is dat ik vaak de box al iets eerder heb dan anderen omdat hij niet opgestuurd hoeft te worden. En ik krijg mijn naam op de box, hoe leuk is dat!

Dan het eerste item dit is een quote kaart van Lila, één van mijn girl crushes in series. Ik vind haar echt fantastisch, ze is onafhankelijk vecht voor waar ze in geloofd en ze is een piraat, kom op dat willen we allemaal zijn toch?

Dan drie kaarsen namelijk Kell, Lila en Anoshe dit betekend spirt and goodbye, ik vind het erg leuk dat er een “spreuk” uit de boeken is gebruikt!

Dan de boekenlegger van Laila, je kon of deze krijgen of eentje van Kell

 

Er zat ook een boekenlint in, met de jas van Kell en de zwarte steen!! Echt super tof!!

Tot slot het gaafste uit de box een mooie kussensloop. Echt heel erg gaaf en ik ga er zeker een mooi kussen voor kopen.

Wat vond jij het meest toffe item?

Er zijn nog boxen beschikbaar dus waar wacht je nog op!!! Ga snel naar DEZE link!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

31 januari 2019 at 14:30

Toffe box! Die kussenhoes vind ik vooral heel erg mooi! En ik ben altijd fan van magnetische boekenleggers haha! De leeslinten.. da’s een hype waar ik zelf nog niet echt warm voor ben gelopen, al zien ze er wel mooi uit – heb er eentje van ACOMAf die mooi ligt te zijn op de kast hihi.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek Haul januari 2019

31 januari 2019

%d bloggers liken dit: