Recensie: Tyrant van T.M. Frazier

Recensie: Tyrant van T.M. FrazierTyrant by T.M. Frazier
Series: King #2
Published by Self published on 13 augustus 2015
Genres: Dark romance
Pages: 294
Format: Kindle
Goodreads
five-stars

I. Remember. Everything.

Only now I wish I didn't.

When the fog is sucked away from my mind like smoke through a vacuum, the truth that has been beyond my reach for months finally reveals itself.

But the relief I thought I would feel never comes, and I'm more afraid now than I was the morning I woke up handcuffed in King's bed.

Because with the truth comes dark secrets I was never meant to know.

I will put the lives of those I love most at risk if I let on that my memory has returned, or if I seek help from the heavily tattooed felon who owns me body and soul.

I don't know if I'm strong enough to resist the magnetic pull toward King that grows stronger every day.

He's already saved me in more ways than one. Now it's my turn to do whatever it takes to save him.

Even if that means marrying someone else..

In een korte tijd heb ik de gehele King serie gelezen, Tyrant is deel twee en hier mijn recensie van dit boek. De komende tijd recenseer ik alle boeken. Dus bereid je voor op wat dark romance recensies.

Dit boek is niet geschikt voor jonge lezers, vanwege de volwassen content.

Toen ik het einde van King las wilde ik het liefst mijn kindle door het huis gooien. Wat een cliffhanger was dat zeg! Toch heeft het even geduurd voor ik deel twee op pakte, dat komt vooral omdat ik gewoon veel te lezen had voor blogtours en recensies. Maar uiteindelijk was het dan zover en jeetje dacht ik dat deel 1 heftig was? Deel twee doet er een dikke vette schep bovenop!

De synopsis:

Wow ja die prikkelt me meteen, zodra ik dit lees wil ik ook echt meteen in het boek duiken. Het geeft eigenlijk weinig weg van het boek, maar het zet wel meteen de toon en de sfeer van het verhaal. En ik kan je vertellen dat maakt dit boek ook echt helemaal waar!

Mijn mening:

Ik heb echt genoten van deel 1 en ik kon alleen maar hopen dat deel twee net zo goed zou zijn. Maar om eerlijk te zijn vond ik hem zelfs beter. De manier waarop alles beschreven wordt, hoe iedereen omgaat met wat hen overkomt is gewoon echt super goed beschreven. Wat ik ook echt heel fijn vond aan dit boek is dat Doe nooit de behoefte had om King te veranderen. Ze wist dat hij een crimineel was en er is geen moment in dit boek dat zij denkt dat ze hem moet veranderen in een good guy.

Vecht King voor  Doe? Natuurlijk doe hij dat! Natuurlijk is dat een soort van softe kant voor hem maar hij vecht dirty en hij schuwt geweld en marteling absoluut niet. Maar er is eigenlijk nog een ergere bastard in dit boek aanwezig. Ik ga niet verklappen wie het is maar geloof me je wil hem echt niet tegen komen en je gaat hem nog erger haten dan alle bastards die je ooit ontmoet hebt in boeken!

Mijn oordeel:

Ik vond het een heerlijk vervolg en een mooie afsluiting voor het verhaal van King en Doe. Ik ben erg blij dat ik dit boek eindelijk heb kunnen lezen!

five-stars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.