WWW Wednesday #50

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Dit boek zat in de Owlcrate en ik keek hier zo enorm naar uit! Dit boek past gewoon precies in mijn straatje en deed me denken aan Six of crows. Het is echt een fantastisch boek en ik kan echt iedereen aanraden om dit boek te lezen. Het speelt zich af in Parijs in het jaar 1889 en de setting van dit boek is gewoon zo mooi! Echt jongens ga dit boek lezen!!

 

Wat lees ik nu?

Ik lees nu King of scars van Leigh Bardugo, wat heb ik naar dit boek uitgekeken en tot nu toe is hij zo goed!!! Door ziekte van de kids en het feit dat ik zelf nogal moe was heb ik nog niet zoveel gelezen als ik gehoopt had. Maar het is echt fantastisch!

Ook lees ik Deviant van Jaimie Robers , dit is een auteur die naar RARE komt en om eerlijk te zijn heb ik een beetje mixed feelings over dit boek. Ik weet niet zo goed  wat ik ervan vind. Ik ben een beetje in conflict met mezelf over dit boek maar wel vastberaden om het uit te gaan lezen.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik gok dat ik hierna Verschijning van Joany de Vries ga lezen. Ik ben zo benieuwd naar dit boek!

Op mijn e-reader ga ik voor When ashes fall van Marni Mann ook een auteur die naar RARE komt.

 

Wat is jouw WWW

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 februari 2019 at 07:38

Ook al is het dinsdag, ik ga toch antwoorden. Wij lezen het zelfde boek. Ik heb een bijna uit. Hierna denk ik dat ik eerst Opposition ga lezen en dan ook binnenkort wel Verschijning.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: