Het gewonnen pakket van Storm Publishers

Zoals ik in mijn verslag van de kinderboekenmarkt in Den Haag al vertelde had ik een prijs gewonnen bij Storm Publishers. Vandaag was het dan zover, ik ging bij de post kijken en daar was hij dan, mijn pakketje! Ik heb een Mooie Blu-Ray gehad van The Mortal Instruments en een hele hoop mooie fandom sieraden. Ik vind het een super leuk pakket en ben ook heel erg blij met de prijzen. Hieronder de foto’s van mijn gewonnen pakket! Er zat overigens ook nog een mooie ring bij maar die kreeg ik helaas niet goed op de foto. Storm Publishers bedankt voor dit super leuke pakket!!!!

Armband Blu-Ray en kaartje fandom kettingen Ketting en oorbellen

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

23 oktober 2014 at 10:35

Oeh, wat een gaaf pakket!23 oktober 2014 at 12:13

Wat een uitgebreid pakket. Veel plezier met je dvd (het lijkt me nooit een opoffering om die nog eens opnieuw te bekijken) en juwelen.23 oktober 2014 at 19:42

wow wat een leuke prijs !Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: