De week van een boekenworm

Ik bied alvast mijn excuses aan voor het saaie berichtje, ik heb gewoon even geen foto’s deze week. Ik typ dit terwijl ik even geen hoofdpijn heb. Maar ik lig eigenlijk al de hele dag in bed met migraine. Dus even een snel week overzicht. Mijn berichten zullen deze week een beetje op andere tijdstippen online komen omdat ik dus niet heb kunnen bloggen op zondag.

Maandag:

Werkdagje vandaag, gelukkig gaat het best snel voorbij en krijg ik de verzendmail van mijn king of scars box binnen. Ik ben helemaal blij want hij zou morgen binnen moeten komen. Thuis duik ik ook weer lekker in mijn boek, ik geniet echt intens van alle verwijzingen in King of scars naar de vorige boeken. Het koppelt de beide series ook zo mooi aan elkaar. Maar goed ik geniet er dus echt van en ik ga met in mijn hoofd het idee dat morgen de box komt slapen.

Dinsdag:

Helaas de box komt niet…..hij is helaas nog niet aangekomen bij postnl en verschuift naar morgen. Ach ja op zich niet heel erg, maar stiekem vind ik het wel jammer. Ik doe het vandaag rustig aan, we hebben het de laatst tijd zo ongelooflijk druk gehad dat het wel tijd is om even een stapje terug te doen. Helemaal als je je bedenkt dat ik in maart echt elk weekend een verjaardag heb…..Ik lees wat, kijk wat tv., rommel wat in huis en natuurlijk knuffel en speel ik met Sanne. In de middag gaan we weer naar zwemles, Lotte zwemt zonder enige hulp ( geen zwemvest of kurkjes ) en ik krijg te horen dat Eline heel mooi kan zwemmen. Een geweldige dag dus weer! We gaan op de terugweg langs de friettent, mijn vader is helaas ziek en zo laat nog koken werkt gewoon niet met de kids. Dus dan maar zo. Na het eten gaan de meiden onder de douche en gaan ze daarna naar bed. Ik lees nog lekker wat en ga dan slapen.

Woensdag:

Vandaag komt dan toch echt de box!!! Maar eerst een gewone start van de dag, we doen wat boodschappen, spelen lekker met Sanne en voor we het weten is het tijd om de meiden te halen. Peter komt terug met maar 1 van de meiden, Eline is lekker spelen. Het is een rustige middag en ik ben helemaal blij als mijn box binnen komt. Hij is zo tof!!! Ik zal morgen een unboxing plaatsen. Ik lees nog wat die middag, krijg een ARC van het nieuwe boek van Elle Kennedy op mijn kindle en in de avond spelen we D&D.

Donderdag:

Vandaag gaan we met Eline terug naar Herlaarhof, we hebben vandaag een spel observatie. Ik vind het in het begin wat ongemakkelijk om te spelen voor een camera maar uiteindelijk gaat het wel goed denk ik. We brengen daarna Eline naar school, gaan nog even snel een boodschap doen en halen Sanne op bij mijn vader. De rest van de dag is erg rustig, er gebeurt niet echt iets opvallends. Als de meiden thuis komen gaan ze voor het eten in bad en als ze in bed liggen lees ik King of scars uit. Wat een fantastisch boek!!!

Vrijdag:

Vandaag gaan we naar één cliënt, mijn moeder is jarig en we gaan lekker naar Tilburg om te winkelen en daarna eten. Het is een gezellige dag en ik koop natuurlijk weer wat nieuwe boeken. Ik begin ook in het boek Verschijning van Joany de Vries. Echt een super tof boek! Het eten is heerlijk en de avond vliegt voorbij, eenmaal thuis lees ik nog wat en ga dan slapen.

Zaterdag:

Vandaag een druk dagje, we gaan even met de meiden naar een overdekt winkelcentrum en daarna verf ik mijn haar. Er moet opnieuw paars in want het wordt wat vaag. Daarna doen we nog wat boodschappen, sturen we ons secret valentine pakketje op en lees ik nog wat. In de avond komen vrienden en gaan we mario karten. Als ze naar huis zijn, lees ik nog wat en ga daarna lekker naar bed. Ik slaap al vrij snel.

Zondag:

Ik wordt wakker met heel veel hoofdpijn, ik slik wat pijnstilling en probeer nog wat te slapen maar het helpt niet. Ik blijf de hele dag met hoofdpijn zitten en daar baal ik echt van! ik lig eigenlijk de hele dag alleen maar op bed. We eten bij mijn ouders en na het eten voel ik me iets beter, ik kijk de luizenmoeder heerlijk dat die serie weer terug is! Daarna ga ik al vrij snel naar bed, hopend dat ik morgen weer beter voel!

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

14 februari 2019 at 12:04

Ik ben zo blij dat de Luizenmoeder er weer is! Echt een heerlijke serie!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: