Unboxing Illumicrate: Saints & Scars

Ik heb al vaker de Illumicrate bij anderen voorbij zien komen en elke keer weer was ik jaloers want de boxen zijn echt geweldig. Maar ook best prijzig, in eerste instantie was ik dan ook niet van plan deze te kopen. Maar hoewel ik pas in april jarig was, mocht ik hem toch voor mijn verjaardag bestellen van mijn ouders. Toen begon het lange wachten en vorige week was het dan zover, mijn box kwam eindelijk binnen. Laten we snel kijken wat er in zat!

Als eerste natuurlijk het spoiler kaartje, maar die leg ik meteen weer aan de kant.

Dan als eerste deze super gave deken! Ik vind hem echt heel erg tof en hij is heerlijk zacht. Deze deken alleen al maakt het kopen van deze box dubbel en dwars waard!

Dan deze toffe kaars, en ik kan je vertellen hij ruikt ook nog eens heel erg lekker. Het is wel een glazen potje en aangezien ik daar niet zo fan van ben ga ik hem niet aansteken. Iets teveel gevaar met die hitte.

Dan deze schattige pluche van Nikolai, ik vind hem echt super leuk en hij staat al mooi op de plank.

Ook deze mooi set boekenleggers zat in de doos, alle sterke vrouwen uit de Grisha wereld en ik vind het mooi om te zien dat ze juist eens voor de vrouwen hebben gekozen.

De kalender van Nikolai is ook heel erg tof, je kan hem eigenlijk elk jaar weer gebruiken omdat er geen dagen in benoemd zijn. Er zit echt hele mooie fanart in!

Sinds kort heb ik een vlaggenlijntje hangen voor mijn pins, ik moet nog eens goed door al mijn spullen uit oude boxen spitten om er meer te vinden, maar deze drie van de Grishaverse hangen er inmiddels al mooi!

Sokken zijn altijd goed, vooral boekige sokken, want tja die hebben ze nog steeds te weinig! Dus Ik ben erg blij met mijn toffe Grishaverse sokken

Dit kleine tasje komt prima van pas voor mijn oordopjes, zo raak ik ze niet kwijt en heb ik ze ook nog eens in een tof tasje.

Dan deze prachtige waaier! Voor nu misschien nog niet nodig maar als we weer zo’n warme zomer gaan krijgen als vorig jaar komt deze prima van pas.

ik heb al heel veel gave boeken mokken, maar deze is ook wel heel gaaf moet ik zeggen!! Ik ben er echt heel erg blij mee.

Het boek zat in deze prachtige booksleeve! Ik hou echt van booksleeves en heb er al heel wat verzameld. ( misschien eens een blogpost over maken ). Deze is vooral ook fijn door het drukknoopje bovenaan, zo valt je boek er ook niet uit.

En dan heb boek! Ik heb het boek al een keer in de gewone editie maar deze mooie gouden editie is echt zo tof!!! Ik heb het boek inmiddels ook gelezen en geloof me hij is echt heel erg tof!

Er zat ook nog een gave brief bij van Leigh Bardugo

Dan alles uit de box, min de waaier die ik vergeten was…..ach ja, wat vond jij het leukste item?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Andrea
12 februari 2019 at 11:54

Leuke unboxing! En wat super dat je deze box voor je verjaardag hebt gekregen.
Er zaten zoveel toffe dingen in. Het is moeilijk om 1 favoriet ding te kiezen. De deken is supertof natuurlijk, en de brief van Leigh, de kalender, het tasje, de boekenleggers en de waaier. Eh, bijna alles dus 🙂 En de booksleeve is heel handig en het boek zelf is heel mooi. Ik weet alleen niet zo goed wat ik met die plushie moet, maar hij is wel cute.12 februari 2019 at 17:52

Deze box is echt goals! Zooooo tof!13 februari 2019 at 19:42

Wauw, die box is echt wel de moeite. Meestal zijn er slechts één of twee items waarvan ik denk die lijken me tof, maar hier hebben ze echt wel hun best voor gedaan. Knap dat alles zo mooi op elkaar is afgestemd. Ik vind het wel knap dat je ineens een hele collectie bladwijzers krijgt.14 februari 2019 at 07:41

Wauw wat een super mooie box. *.*14 februari 2019 at 12:23

Deze box is echt super!!! Ik vind de mok erg mooi en de waaier ook! En en en….. tja dit is hoe een boek box hoort te zijn!

En die sleeve ♥Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: