WWW Wednesday #51

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

king of scars, echt waar moet ik beginnen! Ik vond dit boek echt fantastisch en ik ben zo blij dat dit boek er is. Het was een heerlijk boek en ik genoot echt van elke pagina. De manier waarop de originele grisha trilogie en de six of crows duology worden samengevoegd is gewoon echt heel goed gedaan. Binnenkort verschijnt mijn recensie.

Wat lees ik nu?

Ik ben begonnen in verschijning en op het moment dat ik dit typ lees ik hem nog steeds. Niet omdat ik hem saai vind of wat dan ook. Maar heb gewoon last van de februari dip haha. Dan lees ik gewoon even wat minder. Maar het is echt een super tof boek en ik raad iedereen aan om dit boek te lezen!

The risk van Elle kennedy, dit is een ARC die ik onverwachts toch gekregen heb! Het is echt een heerlijk boek en ik geniet van elke pagina.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik gok dat ik hierna The cold in her bones ga lezen, deze zat in de once upon a bookclub box. Hij klinkt ook echt super gaaf!

Op mijn e-reader ga ik beginnen aan Hollywood princess van Natasha Madison, dit is ook een ARC.

Wat is jouw WWW

2 gedachtes over “WWW Wednesday #51

  1. Ik lees nu ook nog steeds verschijning….. de dip… net als jij! Knetter gewoon in slaap als ik een paar blz lees!

    Hierna heb ik nog geen idee wat ik ga lezen! Ik ga me deze keer denk ik focussen op het dunste boekske! Misschien als ik wat rapper door een boekje heen kom dat de flow weer terug komt!

  2. Het vorige boek dat ik las was Oracle’s Moon van Thea Harrison. Daarvoor las ik Aartsrivaal van Marissa Meyer en het kostte me toen al behoorlijk wat moeite om door het boek heen te komen. Momenteel ben ik bezig in Godsgraf van Jay Kristoff. Ik vind het een heerlijk boek en merk dat ik telkens wanneer ik even aan lezen toekom meteen in het verhaal wegduik. Alleen heb ik de laatste dagen amper de fut om te lezen. Dus ook hier loopt het weer even wat stroever. Hierna ga ik hoogstwaarschijnlijk weer een eigen boek lezen maar ik ben nog niet zeker wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.