Recensie: The risk ( Brair U #2 ) van Elle Kennedy

Recensie: The risk ( Brair U #2 ) van Elle KennedyThe Risk by Elle Kennedy
Series: Briar U #2
Published by Elle Kennedy inc. on 18 februari 2019
Genres: contemporary, romance
Pages: 432
Format: Kindle
Goodreads
five-stars

A sexy standalone novel from New York Times and international bestselling author Elle Kennedy. THE RISK takes you back to the world of hot hockey players, feisty heroines, bro banter, and steamy scenes...

Everyone says I’m a bad girl. They’re only partly right—I don’t let fear rule me, and I certainly don’t care what people think. But I draw the line at sleeping with the enemy. As the daughter of Briar’s head hockey coach, I’d be vilified if I hooked up with a player from a rival team.

And that’s who Jake Connelly is. Harvard’s star forward is arrogant, annoying, and too attractive for his own good. But fate is cruel—I require his help to secure a much-coveted internship, and the sexy jerk isn’t making it easy for me.

I need Connelly to be my fake boyfriend.

For every fake date…he wants a real one.

Which means this bad girl is in big trouble. Nothing good can come from sneaking around with Jake Connelly. My father would kill me, my friends will revolt, and my post-college career is on the line. But while it’s getting harder and harder to resist Jake’s oozing sex appeal and cocky grin, I refuse to fall for him.

That’s the one risk I’m not willing to take.

Ik heb een ARC ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

Dit boek is niet geschikt voor jonge lezers door de thema’s die erin voorkomen.

Elle Kennedy is echt mijn meest favoriete auteur in dit genre, ik heb haar Off campus serie echt verslonden en ik had ook het geluk dat ik het eerste deel uit deze serie vorig jaar als ARC mocht lezen. Ik was dan ook echt verrast toen ik ook het tweede deel van de Brair U serie op mijn kindle zag verschijnen. Was dit boek net zo leuk als het vorige boek, of viel deze een beetje tegen? laten we snel beginnen met de recensie.

De achterflap:

Ik hou van de beschrijvingen van Elle kennedy, ik wil altijd meteen de boeken lezen, ik weet wat me te wachten staat en deze achterflap tekst verteld me ook precies wat ik kan verwachten. Waar je bij sommige boeken juist heel graag verrast wordt is het hier een soort gevoel van thuiskomen. Of je op bezoek gaat bij oude vrienden, heerlijk dus en natuurlijk wil ik dan ook meteen in dit boek duiken.

Mijn mening:

Dit boek is net al het vorige boek weer heerlijk! Je valt meteen in het verhaal en zonder veel uitleg weet je gewoon al waar het naar toe gaat. Het is dus voorspelbaar, maar geloof me dat betekend niet dat het saai is! Ik vind het namelijk heerlijk dat ik gewoon weet wat ik kan verwachten als ik een boek als deze begin. Het is de schrijfstijl die er bij mij voor zorgt dat ik het ook echt geweldig leuke boeken vind.

“Want de schrijfstijl van Elle Kennedy is heerlijk, het is lekker vlot, zit veel humor in en ze is echt goed in het schrijven van mannelijke personages.”

Want de schrijfstijl van Elle Kennedy is heerlijk, het is lekker vlot, zit veel humor in en ze is echt goed in het schrijven van mannelijke personages. Je hebt echt het gevoel dat je het verhaal hoort van een vriend en je wil eigenlijk alleen maar weten het hoe het gaat lopen.

De personages zijn ook weer echt zoals ik gewend ben, maar niet hetzelfde als de personages uit het vorige deel. Het enige wat de hockeyspelers zo’n beetje allemaal gemeen hebben is dat ze wel arrogant zijn. Waarschijnlijk komt dit ook door het feit dat de meiden in de rij staan voor deze mannen. Hoewel ik de personages in dit boek ook weer heel tof vond, vond ik ze toch net even iets minder leuk als de personages uit het eerste deel van deze serie. Ik had gewoon iets minder een klik met ze. Misschien komt het omdat het eerste boek gedeeltelijk gaat over het zusje van Dean mijn favoriet uit de off campus serie. Maar de klik was gewoon minder.

“En dat is dan ook precies de reden waarom deze auteur mijn favoriet is. Ze pakt een vertrouwd patroon maar weet het toch leuk te maken en zorgt ervoor dat je wat gaat voelen voor de personages en wat hen overkomt.”

Dit maakte het verhaal echter niet minder tof want het verhaal vond ik weer echt heerlijk! Er zitten geen verassingen in, er zit een vast soort patroon in en je weet dat je bepaalde dingen kan verwachten en toch verveeld het gewoon niet. En dat is dan ook precies de reden waarom deze auteur mijn favoriet is. Ze pakt een vertrouwd patroon maar weet het toch leuk te maken en zorgt ervoor dat je wat gaat voelen voor de personages en wat hen overkomt.

Mijn conclusie:

Ondanks dat ik dit deel iets minder leuk vind, is dit toch ook weer een heerlijk boek. Een boek dat je als je echt de tijd hebt in één ruk uitleest. Gewoon omdat het echt niet gaat vervelen en bovendien is het toch altijd leuk om over knappe mannen te lezen? Ik zou zeggen lees dit boek, geniet er van en sla het als je het uit hebt met een glimlach dicht.

five-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

18 februari 2019

%d bloggers liken dit: