WWW Wednesday #52

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste heb ik The Risk van Elle Kennedy uitgelezen, ik vond het weer een heerlijk boek en mijn recensie hier van vind je door op de afbeelding te klikken.

Wat lees ik nu?

Ik ben begonnen in het boek White Stag van Kara Barbieri, dit boek heeft enorm veel trigger warnings en dat is wel één van de redenen waarom ik het boek wil lezen. Daarbij komt dat het verhaal ook nog eens enorm gaaf is dus ik ben erg blij met mijn keuze voor dit boek.

Ook lees ik Holywood Princess van Natasha Madison, dit is een ARC en ik vind hem echt heel erg leuk! Het is een echte romance en zo voor het slapen gaan is dat heerlijk om te lezen.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik gok dat ik hierna The cold in her bones ga lezen, deze zat in de once upon a bookclub box. Hij klinkt ook echt super gaaf!

Op mijn e-reader ga ik beginnen aan The royal trials: Seeker van Tate James, ik vind deze Reverse Harem serie echt fantastisch. Hij is een beetje voorspelbaar maar wel echt heerlijk!

Wat is jouw WWW

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

21 februari 2019 at 20:11

Iedere keer dat ik de cover van White Stag zie moet ik aan een Patronus denken. 🙂 Het laatste boek dat ik las was Godsgraf van Jay Kristoff en dat vond ik echt super goed. Hierna wilde ik Air Awakens van Elize Kova lezen maar ik merk dat het me niet echt lukt om me te focussen bij het lezen. Ik heb deze week een aantal klusjes gedaan die ik al een hele poos aan het uitstellen was en dat moet ik nu bekopen. Dus doe ik het even wat rustiger aan en hopelijk lukt het me dan snel weer beter om in een boek weg te duiken. Ik hoop het echt want ik heb vandaag A curse so dark and lonely gaan ophalen bij de boekhandel dus nu ligt er nog een extra boek op me te wachten dat ik heel, héél graag wil lezen. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: