The Friday Five: Roze boeken

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Roze boeken

Oei roze boeken, ik heb die niet zoveel volgens mij haha. Ik moet hiervoor echt diep in mijn kast duiken want veel boeken zijn vooral donker of wit. Maar naar even zoeken vind ik toch 5 boeken en dit zijn ze geworden:

  1. Als eerste Body positive power van Megan Jane Crabbe, dit boek heeft mijn leven veranderd. Het heeft mijn ogen geopend en het heeft me echt in laten zien dat ik meer ben dan alleen mijn kleding maat. Dat ik respect verdien als mens en dat ik van mijn lichaam mag houden zoals het is, want dit lichaam draagt mij door het leven en heeft me ook nog eens drie prachtige kinderen gegeven. Dus dit boek mag niet ontbreken.
  2. Als tweede boek heb ik Fangirl van Rainbow Rowell, ik vind dit boek nog steeds één van de leukste boeken ooit en nu ik hem zo in mijn handen heb gehad wil ik hem eigenlijk wel weer eens lezen.
  3. Dan Queens of geek, dit boek is zo gaaf! Nerds, conventies en het behandeld ook nog eens mental health. Nou dan zit je al goed en dan ben ik ook nog eens fan van felgekleurd haar dus ja die cover is natuurlijk ook geweldig.
  4. Dan Reign of the fallen, een boek dat ik vorig jaar echt verslonden heb en ik baal dat ik deel twee nog niet gelezen heb. Ik hou van een goed zombie verhaal en dit verhaal is goed, verfrissend en ook echt origineel wat betreft het zombie genre.
  5. Als laatste heb ik The merciless van Daniella Vega, als je de cover ziet denk je dat het een fluffy boek is door de kleur het pentagram is echter meer passend. Dit boek is duister en met tijden echt eng! Als je een beetje van supernatural boeken houd moet je deze echt lezen!

Welke roze boeken heb jij in je kast staan?

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )
Esmee ( leesmee )
Eline ( All the Feels )
Laurie ( Laurie’s bookshelf )
Anneke ( Een letter meer graag )
Lieke ( Make it personal )
Sarina ( Live the book life )
Angela ( Faeraphel )
Kiki ( De bookgeek )
Robin ( My thousand lives )
Anneke ( Verhaalverliefd )
An ( Boekenvirus )
Bianca ( Bookalicious Journey )
Monica ( My perfect book life )
Joany ( cravingpages )
Chelsey ( leesmeemetmij )
Fleur ( Fleur-talks )
Conny ( conniesboekies )
Rianne ( Lilred )
Dalinja ( LifeasDalinja )
Merel ( Hebban young adult club )
Maud ( Loveleyoffflower )
Paula ( Must Magazine )
Liana ( Sterrenregen )
Valerie ( Wonderstruck books )
Samantha ( Bookish Villainy )
Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

25 februari 2019

%d bloggers liken dit: