De week van een boekenworm

Het is alweer bijna maart als ik dit typ, bijna de maand dat onze jongste dame alweer twee wordt! Laat de tijd even stilstaan alsjeblieft want het gaat echt veel te hard!! Maar goed we hebben nog bijna een volle week februari te gaan en een volle week om op terug te kijken dus laten we snel beginnen.

Maandag:

Het is vandaag niet heel bijzonder, ik sta op en zorg dat de kids klaar zijn voor school en ga dan werken. Ik heb hierbij echt heel veel geluk dat mijn vader onze oppas is! Gelukkig gaat de tijd op het werk best snel en als ik thuis ben ga ik nog even met de meiden naar de speeltuin. In de avond doe ik niet veel anders dan lezen en een beetje op de bank hangen. Natuurlijk breng ik ook de kids naar bed, maar het is een rustige avond.

Dinsdag:

Vandaag is eigenlijk ook best een rustige dag, nou ja hij start rustig. Als de meiden op school zijn doe ik thuis mijn ding ( lees was vouwen en het huis een beetje aan kant krijgen ) en als Sanne op bed ligt lees ik wat en val zelf ook even in slaap….. Daarna moet ik met de meiden naar zwemles. Het is een kijk les vandaag, wij verdelen dit altijd en dit keer zat ik bij Eline. Alleen haar vaste juf was er niet, dus volgende week hebben we weer een kijk les. Na de zwemles is het altijd even hectisch, eten, douchen en naar bed. Maar als de meiden eenmaal op bed liggen ga ik weer lekker lezen. Mijn boek is echt super tof!!

Woensdag:

Eigenlijk is dit mijn vrije dag, maar eens in de aantal weken hebben we een centraal overleg in verband met een gezin waar ik werk. Dus dan offer ik mijn vrije woensdagochtend op voor werk haha. Na het werken geniet ik vooral even van de rust, de twee oudste zijn spelen en Sanne ligt in bed. Later die dag hebben we rapportbespreking over beide meiden. Eerst Lotte waar toch wel wat zorgen over zijn, vooral het feit dat ze eigenlijk niks aan de juf vraagt is zorgelijk. Eline daarentegen zijn absoluut geen zorgen over en ze gaat ook zeker door naar groep twee ( ja dat wist ze nu al!) Super fijn om te horen natuurlijk. Maar ik ben ook trots op Lotte want als ik kijk hoeveel ze al geleerd heeft de afgelopen tijd is gewoon echt super goed om te zien. En ze vind school heel leuk en dat willen we ook graag zou houden natuurlijk. In de avond spelen we weer D&D en daarna lees ik nog wat en ga dan slapen.

Donderdag:

Vandaag start ik alleen met Sanne, de meiden mochten een extra nachtje logeren bij oma. Dus we starten rustig op en eigenlijk doe ik die dag niet heel veel. Een beetje spelen met Sanne en als ze op bed ligt ga ik A star is born kijken. Die film zorgt altijd voor een hoop tranen bij mij. Als de meiden weer thuis zijn is er natuurlijk tijd voor de meiden en na het eten gaan ze lekker in bad en dan naar bed. Ik begin die avond in het nieuwe boek van Rebecca Yarros wat ik al snel even weg moet leggen omdat het zo’n heftig boek is.

Vrijdag:

Ook vandaag is gewoon een werkdag. We hebben het best druk maar uiteindelijk redden we het allemaal en ben ik al vroeg in Eindhoven waar ik een beetje rondloop tot de rest komt. We gaan eerst met z’n allen wat eten en daarna door naar de boekhandel voor de leesclub. Het is super druk en ik merk dat ik dat best lastig vind, de prikkels maar ook om mijn aandacht er dan bij te houden. Eenmaal thuis lees ik nog wat en kijk ik The voice af en ga dan naar bed.

Zaterdag:

Vandaag geen kinderen, die sliepen dit keer allemaal bij mijn ouders. Nou ja geen kinderen in de ochtend. Ik ga lekker douchen en was mijn haar ( tja sinds het paars is, is mijn haar wassen echt een ding haha ). Daarna doe ik nog wat voor werk ( heel saai in het weekend ) en ga dan naar mijn ouders en de meiden. Ik en mijn moeder doen de boodschappen en de rest van de middag doen we niet zo heel veel. Ik lees nog wat, knuffel en speel met de meiden en na het eten weer naar huis met alleen Sanne. We hebben wat dat betreft een luxe positie want oma heeft ze graag bij zich in het weekend, voor mij als hele slechte slaper is dit vooral fijn om lekker bij te kunnen slapen in het weekend. ( denk bij slechte slaper aan 4 a 5 uurtjes per nacht! ). Eenmaal thuis ga ik wat bloggen en kijk ik natuurlijk Wie is de mol, ik weet echt niet meer wie het is hoor! Jij wel?

Zondag:

Vandaag is het een mooie dag, dus gaan we lekker naar de Efteling. Dat het druk is maakt ons niks uit aangezien we een abonnement hebben en vaker kunnen gaan. De meiden vermaken zich prima en wij ook. Natuurlijk sluiten we de dag af bij de grote gele M en daarna moet ik nog wat voor het werk doen met mijn moeder helaas. Ik einde de dag met de luizenmoeder en nog een beetje lezen.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

25 februari 2019 at 09:28

Mijn man weet ook echt niet meer wie de mol is haha. Ik kijk het eigenlijk niet.

Fijn dat het op zich goed gaat met de meiden op school. Ik vroeg ook bijna niks aan de leraar op school hoor. Uiteindelijk komt dat wel goed. <3Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

The Friday Five: Roze boeken

22 februari 2019

%d bloggers liken dit: