Recensie: Hollywood princess van Natasha Madison

Recensie: Hollywood princess van Natasha MadisonHollywood Princess by Natasha Madison
Series: Hollywood Royalty #2
on 26 februari 2019
Genres: romance
Format: Kindle
Goodreads

Behind the "lights, camera, action" of Hollywood lies a world of deception, love, and seduction.

Are you ready for Hollywood Royalty?

Kellie

An Oscar, a Tony, an Emmy, a Grammy—she has them all.
She's the most sought-after woman in Hollywood.
Even if her rise to fame was a fluke, you can't deny the camera loves her.
The problem is, so does everyone else, and she's about to leave on the biggest concert tour of her life.
Headlining for the first time in five years.

Around the world in ninety days. Should be a piece of cake.
Until her new security detail walks in the room and she’s looking into the eyes of the only man who didn’t fall for her charm.

It's only a matter of time until he falls for Hollywood's Princess.

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie, dit boek is niet geschikt voor jonge lezers vanwege de volwassen inhoud van dit boek. Ik heb al meerdere boeken van deze auteur gelezen, in het Nederlands is vorig jaar ook Flirten met de baas en Flirten met de playboy verschenen. Twee super grappige en leuk boeken, dus toen ik zag dat er voor dit boek ARC’s beschikbaar waren heb ik me meteen opgegeven.

De achterflap:

Een enemies to lovers boek en daar hou ik echt van als het goed gedaan wordt.

ik hou van dit soort teksten, het beloofd me een boek te worden waar ik heerlijk van ga smullen. Een enemies to lovers boek en daar hou ik echt van als het goed gedaan wordt. Het geeft genoeg weg om je te prikkelen, maar ook niet teveel zodat je meteen het hele verhaal weet en eigenlijk het boek niet meer hoeft te lezen.

Mijn mening:

Ik vond het een heerlijk boek, ik heb niet zoveel gelachen als in Flirten met de baas en Flirten met de playboy maar ook in dit boek zat weer genoeg humor. Hoewel de synopsis anders doet vermoeden is het toch minder enemies als dat je zou denken. Maar dat is juist weer tof aan dit boek. Het zet je soms echt even op het verkeerde been. Net zoals de meeste boeken in dit genre is ook dit boek misschien niet heel erg origineel maar dat maakt eigenlijk ook helemaal niks uit. Want je wil het toch gewoon lezen.

Hoewel je het misschien niet meteen zou verwachten zit er ook echt wel wat spanning in, want die beveiliger gaat natuurlijk niet voor niets mee op tournee. Daar zit ook weer en verhaal achter wat ik dan zelf wel heel erg  leuk vond, het zorgt er namelijk voor dat het verhaal niet gaat vervelen en je ook eigenlijk wel wil weten wat er nu aan de hand is.

De spanning tussen de personages is ook heerlijk, omdat je vanuit beide perspectieven leest zorgt dit ervoor dat je precies weet wat de ander denkt.

De spanning tussen de personages is ook heerlijk, omdat je vanuit beide perspectieven leest zorgt dit ervoor dat je precies weet wat de ander denkt. De hoofdstukken wisselen elkaar af en vaak begin je een nieuwe hoofdstuk nog net even met het bijvoorbeeld de laatste zin die gezegd is in het vorige hoofdstuk en de gedachten van het personage uit dat hoofdstuk erbij. Heerlijk is dat, dat jij als lezer al weet hoe de ander denkt.

Hoewel het einde van dit boek niet echt verrassend is, vond ik de ontknoping van de reden waarom de beveiliger mee is wel verrassend. Ik had het niet helemaal aan zien komen en dat is dan weer ontzettend tof.

Mijn conclusie:

Dit is weer zo’n heerlijk boek om mee op de bank te kruipen, je vliegt er eigenlijk doorheen en je wil vooral verder met lezen. Ik kan hem dan ook aan iedereen aanraden die van romance houdt met celebrities, knappe mannen en een verhaal op de zijlijn dat je ook nog eens boeit!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

CommentsGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

27 februari 2019

%d bloggers liken dit: