Unboxing Owlcrate februari: Whimsical beasts

Februari is alweer bijna voorbij en ik heb deze box ook al een tijdje binnen, maar nog geen tijd gehad om goede foto’s te maken! Vandaag dus de unboxing van de februari box van de Owlcrate. Het thema was Whimsical beasts en ik was erg benieuwd naar deze box. Benieuwd of hij aan mijn verwachtingen voldeed? Lees dan snel verder.

Natuurlijk eerst de spoilerkaart

Dan een keychain geïnspireerd op spirited away, laat ik die nu gezien hebben dus dat is sowieso tof.

Een van de tofste items is deze super gave paraplu, ik open een paraplu niet binnen, iets met bijgeloof haha. maar hij staat vol met de verschillende creatures uit Harry Potter!!!

Er zit ook een toffe muts in, ook geïnspireerd op Harry Potter, deze is natuurlijk nu niet nodig met dat mooie weer. Maar hij ligt vast klaar voor de wintermaanden.

Dit zeepje is geïnspireerd op Peter pan, pixie dust. Ik ben benieuwd of ik ermee naar Neverland kom!

In deze owlcrate zat ook een graphic novel, ik ben er echt heel erg benieuwd naar. Ik hou van graphic novels en deze gaat ook nog eens over draken!

Vanaf januari ontvangen we elke maand een enamel pin in onze owlcrate, deze keer geïnspireerd op het boek dat in de owlcrate zit.

Dan nog een leuk boekje, met extra info over de box van deze maand.

Tot slot natuurlijk het boek! Dat is dit keer Crown of feathers van Nicki Pau Preto. Ik ben er echt heel benieuwd naar want het verhaal klinkt echt super tof!

Wat vond jij het leukste item uit de box?

Het thema van de maand maart is: Murder & Mayhem. Ik ben heel benieuwd wat er in deze box gaat zitten!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

7 maart 2019 at 11:30

Die paarse Harry Potter muts ziet er prachtig uit. De paraplu lijkt me ook heel fijn maar ik zou er precies liever eentje hebben met de Marauders Map. Een magische waar voeten op verschijnen wanneer het begint te regenen. Dromen moeten niet realistisch zijn hé. 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

27 februari 2019

%d bloggers liken dit: