WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste heb ik The surface breaks van Louise O’neill gelezen. Dit was het boek voor de leesclub van Maart, dus ik ben lekker op tijd haha. Ik ging snel door het boek heen, maar dit betekend niet dat ik hem echt heel tof vond. Het was een vermakelijk boek maar ik had er eigenlijk veel meer van verwacht.

Wat lees ik nu?

Ik kan dus niet kiezen, ik ga of A curse so dark and lonely of Asking for it lezen. Op het moment dat artikel verschijnt hoop ik dat ik een keuze gemaakt heb haha.

 

Ik ga ook beginnen aan Diary of a bad boy, dit is een arc die ik lees voor een blogtour.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen idee! Misschien wel het boek dat nu afgevallen is van de twee bovenstaande, misschien wel het laatste deel in de Extinction trails

Op mijn e-reader ga ik verder met Missing Pieces, ook dat is een recensie boek, maar ik worstel er een beetje mee.

Wat is jouw WWW

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 maart 2019 at 20:16

Ik vond The surface breaks niet echt overtuigend. Blijkbaar had ik toch net iets andere verwachtingen dan wat het boek me uiteindelijk leek voor te schotelen. Hopelijk valt de volgende hervertelling die hier klaarligt (A curse so dark and lonely of Roses – beide Beauty and the Beast reltellings) beter mee.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: