De week van een boekenworm

Zo dan is het alweer maart! De maand dat onze kleinste prinses 2 wordt, kan iemand de tijd even stoppen want hij gaat echt veel te snel! De afgelopen week hebben we heerlijk kunnen genieten van mooi weer en ben ik een paar keer lekker naar buiten gegaan met mijn meiden. Kregen we goed nieuws wat betreft het zwemmen van Lotte en Eline en hadden we op woensdag ineens 5 kindjes in huis! Laten we snel kijken naar de week.

Maandag:

Vandaag is het niet anders dan andere maandagen, behalve dan dat ik wat eerder uit bed moest omdat we een ziekenhuis opname gepland hadden. Niet voor mij overigens maar voor mijn werk. Ik heb dan eigenlijk ook bijna de hele ochtend in het ziekenhuis gezeten. Daarna nog 1 andere cliënt voor ik naar huis kon. Ik geniet echt van het mooiere weer, het is goed voor mijn humeur en mijn depressie.

Dinsdag:

Nadat de meiden weer op school zijn afgeleverd ga ik even boodschappen doen met Sanne. We wandelen vervolgens naar huis met een heerlijk weertje en de rest van de ochtend doe ik wat aan het huishouden en knuffel en speel ik met Sanne. In de middag lees ik, ik heb een aantal recensie boeken staan die ik echt uit moet lezen. Soms ben ik te enthousiast dan ben ik eigenlijk alleen maar aan het lezen voor de recensies. Maar goed ik lees lekker wat, kijk wat tv. en voor ik het weet zijn de meiden thuis. Ik laat ze meteen omkleden voor de zwemles, daar aangekomen komen we er eerst niet in want het pasje van Lotte was dus niet goed verwerkt waardoor de nieuwe lessen er niet op stonden. Daarna ontdek ik dat ik het zwemvest van Eline ben vergeten…..Jeetje wat een dag. Omdat de juf van Eline er de week ervoor niet was mochten we als ouders nog een keer kunnen kijken en goed nieuws, nog twee lessen en dan mag ze over naar het volgende bad!!!

Ook bij Lotte ging het goed, terwijl Eline mocht oefenen in haar nieuwe badje, zag ik vanuit mijn ooghoeken Lotte zwemmen. De juf gaf haar dikke complimenten omdat ze zo goed zwom en vanaf de volgende les mag ze met kleren aan gaan zwemmen. Nou je kan je voorstellen dat ik een hele trotse moeder was! Thuis was het weer even spits en in de avond heb ik weer wat gelezen.

Ik bakte ook nog een lekker stroopwafelcake!

Woensdag:

Mam we willen naar de speeltuin ga je mee? Vind je je dochter en haar vriendinnetje al lezend op de schommel. Echt een dochter van haar moeder dus! haha

De meiden roepen al in de ochtend dat ze willen afspreken, de moeder van het beste vriendinnetje van Lotte komen we op het schoolplein tegen en spreken af dat zij die middag bij ons komt spelen. Bij Eline moeten we nog even afwachten. We gaan daarna wat boodschappen doen en weer naar huis. Als mijn man die middag terug komt van de kids halen hebben beide meiden een vriendinnetje bij! Dus ineens vijf kinderen in huis! We gaan met ze naar de speeltuin, zetten de buitendeur lekker open en er wordt gedanst en geracet op de Nintendo Switch. Al met al is het een leuke middag maar wel vermoeiend. Die avond hebben we geen D&D er komen wel vrienden om een spelletje te doen maar ik beslis niet mee te doen. Even een avondje voor mezelf. Ik kijk wat tv. en lees wat en ga dan slapen.

Keuze stress haha

Donderdag:

Vandaag moet onze auto naar de garage en ik duik vol in een recensie boek. Ik ben lekker bezig met Sanne en lees het recensie boek ook nog eens uit! Ik kijk tijdens de lunch naar Temptation Island via Videoland ( Sanne lag op bed ) het is inmiddels een guilty pleasure. En ik begin aan een volgend recensie boek. Ik ben blij als het avond is en ik lekker naar bed kan. Ik merk dat ik best moe ben.

Vrijdag:

Ook vandaag weer werken, het is een beetje haasten met een hoop afspraken maar gelukkig ben ik ook best vroeg klaar. Eenmaal thuis zijn de meiden natuurlijk super blij dat mama zo vroeg thuis is en genieten we lekker even samen. Die avond gaan de oudste twee weer met oma en opa mee. ( ja dat is een ding hier elk weekend weer haha ) en kijk ik de eerste twee afleveringen van The umbrella academy, ik heb er nu zoveel over gehoord en nu wil ik het zelf wel eens zien. Ik vind het echt super tof! Ik hoop dat ik aankomende week wat meer tijd heb om deze serie verder te kijken.

Zaterdag:

Ik wordt wakker met een beetje hoofdpijn…dat wordt weer bijhouden in mijn migraine app. We bestellen de taart voor Sanne haar verjaardag en doen de boodschappen voor die week. Natuurlijk belanden we in de Action en nemen we weer van alles mee. Eenmaal thuis lees ik lekker nog wat en na het eten gaan we met Sanne naar huis. Ook in bed lees ik nog wat voor Wie is de mol? begint en daarna lees ik weer een recensie boek uit. Ik probeer te slapen, maar het lukt me gewoon niet, dus lees ik ook nog “even” een ander recensie boek uit. Ik ben in ieder geval blij dat ik die allemaal op tijd heb uitgelezen.

Zondag:

De hoofdpijn is helaas nog niet weg, dus ik start mijn ochtend rustig, ga eerst mijn haar wassen ( ja dat is een ding sinds het paars is ) en daarna even douchen. Ondertussen start mijn man de dag met Sanne. Daarna ga ik bloggen en in de middag hebben we een verjaardag. Ik lees in mijn buddyread boek op weg naar de verjaardag en op de terugweg begin ik aan een boek op mijn kindle. De meiden blijven allemaal bij opa en oma slapen omdat ik morgen moet werken en mijn vader zo niet al heel vroeg bij mij hoeft te zijn. Ik kijk nog naar de Luizenmoeder en besluit nog een aflevering van The umbrella academy te kijken.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 maart 2019 at 10:54

Wat een gevarieerde week! De keuzestress herken ik hahaha. Dan kijk ik in mijn “recensieboekendoos” en denk ik: wat nu ?4 maart 2019 at 20:52

Aaaaahhhh die stroopwafelcake ♥ heerlijk!!!!7 maart 2019 at 14:51

Vorige week was er vooral eentje van contrasten. Zo zat ik tweemaal op een terras te genieten van een lunch (de ene keer met een blogvriendin, de andere keer met mijn nicht) maar kreeg ik op weg naar dat eerste afspraakje wel een telefoontje met het nieuws dat er heel onverwachts een overlijden was in de familie. Vrijdag sprak ik met een andere nicht af en gingen we samen naar Eindhoven want heel fijn was vermits we het rustig aan deden, gezellig konden bijpraten en ook nog eens van lekker eten konden genieten. Maar de dag daarna was het dan weer een heel groot contrast vermits we met de familie bijeenkwamen om mijn tante te herdenken. Deze week is het een pak rustiger en evenwichtiger en dat is goed vermits ik me vorige week te veel heb geforceerd met zoveel mogelijk klusjes te willen doen. Ik doe het nu dus weer even extra rustig aan.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: