Recensie: Missing Pieces van Tori Fox

Recensie: Missing Pieces van Tori FoxMissing Pieces by Tori Fox
Series: The White Creek #1
Published by independentlyĀ published on 10 december 2018
Genres: romance
Pages: 322
Format: Kindle
Goodreads

I WAS READY TO START OVER.
At least that's what I keep telling myself.

Divorced at 26 and driving to Florida to move back in with my parents.

Until my car breaks down in Smalltown USA.

Not the place meant for a city girl.

Until I meet the cocky asshole that is fixing my car.

I should probably stay away but the pull is too strong.

He was just meant to fix my car but I think he might fix my heart.

ISBN: 9781790806539

Ik heb een recensie exemplaar gekregen in ruil voor een eerlijke recensie.

Dit boek is niet geschikt voor jonge lezers vanwege de volwassen inhoud.

Maar wat vond ik er nou van? Vond ik het jammer dat ik zo lang gewacht had of ben ik blij dat hij uit is?

Dag 1 van alle recensies deze week begint met het boek Missing Pieces van Tori Fox. Dit boek heb ik al een tijdje op mijn kindle staan voor recensie en nu heb ik hem eindelijk uit. Maar wat vond ik er nou van? Vond ik het jammer dat ik zo lang gewacht had of ben ik blij dat hij uit is? Je lees het in mijn recensie.

De achterflap:

Deze geeft natuurlijk genoeg weg om te weten waar dit boek heen gaat. Het leek me wel interessant juist omdat het een boek is met volwassen personages. De beschrijving maakte mij ook wel erg nieuwsgierig om eerlijk te zijn, ik hou wel van een beetje cocky mannen in dit soort boeken.

Mijn mening:

Dit boek was op zich leuk maar ik ben er niet heel erg enthousiast over, het verhaal is wat voorspelbaar maar dat is op zich niet erg. Ik lees dit soort boeken vaak graag juist omdat ze een beetje voorspelbaar zijn. Dat was ook niet de reden dat ik dit boek minder tof vond.

Neem een besluit en hou je daar aan! En wissel niet bijna per pagina van gedachten.

De reden was de personages, ik vond Harper echt wel een beetje een zeurderig personage en het feit dat ze zo twijfelde telkens vond ik ook irritant worden. De ene pagina sluit je af met: Ik vind het hier zo fijn en ik blijf hier en ik hou van hem en op de volgende pagina twijfelt ze weer? Ik snap die vriendin wel die heel boos werd in het boek. Ik zou er ook echt genoeg van hebben. Neem een besluit en hou je daar aan! En wissel niet bijna per pagina van gedachten. Ik vond dit echt heel irritant.

Dan de mannelijke hoofdpersoon Easton, pfff een groot gedeelte van dit boek was niet nodig geweest als hij gewoon eerlijk was geweest. Want de reden waarom hij ineens midden in de nacht wegging was natuurlijk hartstikke mooi, maar hij had het gewoon tegen Harper moeten zeggen. Ik ben er zo klaar mee dat personages dit soort dingen voor elkaar verzwijgen omdat ze anders bang zijn elkaar te verliezen. Newsflash: Met liegen raak je elkaar kwijt.

Waarom dan toch 3 sterren hoor ik je vragen: Ik vond de mensen om deze twee heen geweldig, ik heb echt intens genoten van Ivy en Summer en ik zou graag wat over deze dames willen lezen!

Mijn conclusie:

Hoewel ik had gehoopt een heerlijk boek te lezen viel het helaas een beetje tegen. Maar als je geen problemen hebt met bovengenoemde situaties is dit een heerlijk boek.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #52

6 maart 2019

%d bloggers liken dit: