Recensie: Love and Chaos van S.M. Soto

Recensie: Love and Chaos van S.M. SotoLove and Chaos by S.M. Soto
Series: Chaos #3
Published by independently published on 27 februari 2019
Genres: Dark romance
Pages: 411
Format: Kindle
Goodreads

Hell is rising
People are dying...all in the name of love.

Tell me, can the Devil and his Angel survive the flames?

Deception and Blood were the counterparts, but now, can Sophia and Creed navigate their way through the never ending Chaos?

Also in this series: Deception and Chaos
ISBN: 9781797813769

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

Dit boek is niet geschikt voor jonge lezers, vanwege de volwassen inhoud.

Dus ik moest deel drie ook lezen, is mijn mening over de serie veranderd?

Ik heb de eerste twee delen aan het begin van dit jaar mogen lezen ook voor een blogtour. Dus toen ik zag dat ik ook deel drie kon lezen heb ik hem meteen aangevraagd. Niet omdat ik super enthousiast was over de serie, maar deel drie eindigde in een grote cliffhanger. Dus ik moest deel drie ook lezen, is mijn mening over de serie veranderd? Dat lees je nu in mijn recensie.

De achterflap:

Net als bij de vorige delen geeft dit weinig weg, maar het prikkelt me wel weer om het te gaan lezen. Dat is natuurlijk ook precies wat de auteur wil en daarin is ze zeker geslaagd.

Mijn mening:

Als een koppige tiener neemt ze soms echt hele rare beslissingen. 

Dit boek ging maar door….Ik heb het gevoel dat ze er echt een hoop uit hadden kunnen laten die echt overbodig waren. Zo is de toevoeging van het perspectief van twee personages echt niet nodig voor mij. Het voegt namelijk niks toe aan het hele verhaal. Het haalt me eerder weer uit het verhaal. Ook vind ik de hoofdpersoon nog steeds irritant, ze is volwassen maar lijkt af en toe wel 16 en dat irriteert me echt in dit boek. Als een koppige tiener neemt ze soms echt hele rare beslissingen.

De hoofdstukken die ik eigenlijk het gaafste vond waren de hoofdstukken van Creed, al waren sommige martel scenes misschien wel iets te en werden sommige dingen ook hier iets te lang uitgerekt.

Ik vond het echt jammer dat dit boek me toch nog zo tegen viel, ik vond het eerste boek best tof maar vanaf daar heb ik het gevoel dat het niet echt op gang wil komen. De spanning was er een beetje uit voor mij.

Was het dan alleen maar slecht? Nee natuurlijk niet anders had het geen drie sterren gehad, zoals ik al zeg vond ik de hoofdstukken van Creed echt heel tof en ik vond het ook wel gaaf om te lezen over een maffia familie en hoe dat in zijn werk gaat. De actie in dit boek is net als in de eerste boeken ook weer erg tof.

Mijn conclusie:

Ik denk dat het goed is dat deze storyline nu afgesloten is, het voelde een beetje uitgerekt nu en dat is erg jammer.

 
DECEPTION AND CHAOS (Chaos, #1) — Only .99 cents!
 
BLOOD AND CHAOS (Chaos, #2) — Available in Kindle Unlimited!
Over de auteur:
S.M. Soto was born and raised in Northern California where she currently resides with her son. Her love for reading began when she was a young girl, and has only continued to grow into adulthood. S.M. lives for reading books in the romance genre and writing novels with relatable characters. She refers to herself as a bit of a romance junkie. S.M. loves to connect with readers and eat copious of donuts that will surely lead to her demise (carbs are life).

Website: https://www.authorsmsoto.com/

Facebook:  https://www.facebook.com/romanceauthorsmsoto

Instagram: https://www.instagram.com/authorsmsoto/

Goodreads: https://www.goodreads.com/author/show/17164499.S_M_Soto

Bookbub: https://www.bookbub.com/authors/s-m-soto

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #52

6 maart 2019

%d bloggers liken dit: