Boek haul Februari 2019

Hoewel ik vond dat ik in januari best wel rustig aan had gedaan wat betreft boeken gooide ik dat in februari helemaal overboord. Ik heb weer een heel aantal boeken toegevoegd aan mijn TBR! Laten we snel kijken welke nieuwe boeken ik heb.

Ik ontving in februari  de januari box van Once upon a book club box. In deze box zat het boek The cold is in her bones van Pernelle van Arsdale. Hoewel ik nog niet begonnen ben in het boek lijkt hij me wel heel tof. Het is een hervertelling van Medusa.

Ik heb me al een hele tijd geleden aangemeld voor The first five van Epic reads. Je krijgt dan elke week de vijf eerste hoofdstukken van een boek. Zo af en toe zit er een boek tussen dat ik echt heel graag wil lezen en dit keer was dat The black coates van Colleen Oakes. Het boek lijkt me super tof dus ik hoop dat ik hem snel kan lezen.

Hoewel ik hem eigenlijk in januari al kreeg moest ik hem terugsturen vanwege een toch wel grote beschadiging. Dus in Februari ontving ik mijn exemplaar van A curse so dark and lonely van Brigid Kermerer. Ik ben er net aan begonnen en ik vind het boek echt heel erg tof tot nu toe.

Vorig jaar ontdekte ik The extinction trials een combinatie tussen Jurassic park en the hunger games. Ik vond de eerste twee delen echt heel erg tof. Ik had deel drie in pre-order en kwam hem toen tegen in de boekhandel en nam hem meteen mee. Ik hoop hem snel te kunnen lezen.

Bij de leesclub vond ik het boek Asking for it van Louise O’neill, de auteur van Mermaid. Ik besloot om hem mee te nemen. Ik heb al geprobeerd hem te lezen maar kwam er niet zo goed in. Waarschijnlijk gewoon niet het moment voor dit boek.

Ik ging ook weer met mijn vaste clubje eten en even shoppen. Hoewel ik de vorige keer niks kocht, kocht ik nu twee boeken. White stag van Kara Barbieri deze heb ik ook al gelezen en is echt fantastisch! En Houden van dingen die niet perfect zijn van Haemin Sunim. Dit boek heb ik nog niet gelezen maar ik denk dat ik daar echt veel aan ga hebben want het kleine stukje dat ik las in de winkel was al meteen raak.

Deze maand was er ook weer een swap en in mijn box ontving ik The start touched queen van Roshani Chokshi en The archived van V.E. Schwab. Ik ben heel benieuwd naar beide boeken.

Eigenlijk ook in januari maar ik had toen mijn post al online kocht ik Trutwitch en Windwitch van Susanne Dennard van Emmy. Ik heb al veel over deze boeken gehoord dus ik ben benieuwd wat ik ervan ga vinden

Ik bezocht deze maand ook de boekpresentatie van Joany de Vries en kocht daar natuurlijk haar boek Verschijning. Ik heb hem al gelezen en geloof me het is echt een heel tof boek!!!

Deze mooie box van de shadow and bone trilogie van Leigh Bardugo kon ik gewoon niet laten staan. Ik heb de serie ook in het Nederlands en nu dus ook in het Engels.

Dit is hoe het ging is een boek dat me meteen aansprak, ik wil dit boek echt heel graag lezen. Zeker nu ik weet dat de auteur Astrid Boonstoppel ook naar Yalfest komt!

 

Tot slot ontving ik in de Owlcrate het boek Crown of feathers van Nicki Pau Preto, de cover is prachtig en ik hoop dat het verhaal net zo goed is!

Dan ontving ik nog een aantal recensie boeken namelijk:

The last letter van Rebecca Yarros, echt jongens ga dit boek lezen, het breekt je en stompt keihard op je hart maar het is zo goed!!!

Diary of a bad boy van Meghand Qiunn die echt hilarisch is!

Love and chaos van S.M. Soto

Welke boeken heb jij deze maand aan je kast toegevoegd?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments7 maart 2019 at 14:43

Wat een fijne haul heb je weer verzameld. Ik denk dat ik na mijn huidige boek in A curse so dark and lonely ga starten. Maar Verschijning van Joany ligt hier ook nog op me te wachten. Zoveel leuke boeken én jammer genoeg zo weinig energie om me op het lezen te focussen.8 maart 2019 at 19:45

Ik heb van Peternella van Arnsdale haar eerste boek gelezen en die vond ik heel leuk. Hopelijk is deze net zo leuk. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: