WWW Wednesday #52

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb best wat boeken uitgelezen deze week, namelijk drie. Dat zijn Missing Pieces van Tori Fox, ik had best hoge verwachtingen van dit boek, maar helaas kon dit boek het niet helemaal waar maken.

 

Ook las ik Love and Chaos van S.M. Soto, ook dit boek was niet helemaal wat ik gehoopt had

Tot slot las ik Diary of a bad boy en dat boek was echt wat ik gehoopt had en meer. Een heerlijk boek waar ik geen genoeg van kon krijgen.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik drie boeken namelijk: Where I found you van Booke O’Brien

The queen’s rising van Rebecca Ross dit is een buddy read en tot nu toe erg tof!

Tot slot A curse so dark and lonely, wat ik tot nu to gelezen heb ook echt heel gaaf en helemaal in mijn straatje als hervertelling van Beauty and the beast.

 

 

 

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga hierna denk ik Warrior of the wild lezen, een boek waar ik enorm naar heb uitgekeken.

Wat is jouw WWW

Een gedachte over “WWW Wednesday #52

  1. Gelukkig kon het derde boek wel aan je verwachtingen voldoen. Als er zo enkele na elkaar niet helemaal overtuigend zijn kan je ontgoocheld geraken hé. Ik las Volwassen worden is optioneel van Marloes de Vries en ben nu bezig in zowel een uitgebreide fanfic als Hereniging van J.D.Robb. Hierna ga ik waarschijnlijk A curse so dark and lonely lezen en dan weer een recensieboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.