Halloween weken boekentips

halloween weken

Aangezien mijn blog deze twee weken in het teken van Halloween staan dacht ik laat ik eens kijken welke spannende/enge boeken ik al gelezen heb uit mijn kast en eens een aantal tips met jullie deel!

1. Feed van Mira Grant:

Tja zombies wat wil je nog meer toch? Ik vond dit boek ontzettend spannend, je volgt een aantal jonge bloggerst die mee op tour gaan met de nieuw presidentskandidaat. Ze gaan mee naar alle evenementen die hij bezoekt om daar verslag van te leggen en te delen op hun blog. Alleen de wereld waarin zij leven is vol met zombies, dit zorgt voor een hoop spannende momenten en ik kan je vertellen dat deze schrijfster er niet voor terug deinst om haar hoofdpersonages dood te laten gaan!

2.Zombie Britannica van Thomas Emson:

Nog meer zombies ( tja ik heb een zwak voor deze schuifelende ondoden ) Dit verhaal speelt zich af in Londen, waar je verschillende groepen mensen volgt de proberen te overleven.  Er komen genoeg gore scenes voorbij dus wees daar op voorbereid!

3. Anna dressed in blood van Kendare Blake :

Dit boek heb ik vorig jaar gelezen en ik vond hem behoorlijk creepy, alleen de titel al zegt natuurlijk genoeg. Het is een spannend verhaal over geesten maar ook ontroerend en met een vleugje liefde.

4. The raven boys van Maggie Stiefvater:

Stel je dat je weet dat je grote liefde dood zal gaan als je hem kust? Behoorlijk creepy toch? Dit is wat de hoofdpersonage van dit boek weet. Ik vond het een super mooi boek dat gewoon goed is uitgewerkt, het is spannend en het boeit van de eerste tot de laatste pagina.

5. Morganvile vampires van Rachel Caine:

Eigenlijk deze hele serie! Het gaat over Claire Danvers die in het stadje Morganville gaat studeren. Op zich lijkt alles prima en normaal maar als het donker wordt komen de vampier. Het is een super gave serie en er komt zelfs een webserie van die start deze maand! Zodra ik de eerste aflevering heb gezien zal ik er hier een blog over plaatsen compleet met link!

Dat was het voor vandaag, heb jij nog tips?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

24 oktober 2014 at 13:13

Feed klinkt wel heel spannend zeg! Die moet ik onthouden 😀 Ik ga hem gelijk opzoeken op Goodreads ^^Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: