Unboxing: Bookish boyfriends box van Letters & Lights

Deze box was al vroeg aangekondigd, en ik wist meteen dat ik hem wilde hebben. Want laten we eerlijk zijn we hebben allemaal wel bookish boyfriends. Ik heb er misschien wel iets teveel haha. Maar maakte deze box mijn verwachtingen waar en wat zat er eigenlijk in? Kijk snel verder en dan ontdek je het!!

Even een teaser van de dichte doos haha

Dan is één van de eerste dingen die ik tegenkom deze toffe pin! Ik hou van pins en sinds ik een vlaggenlijntje hebben opgehangen bij mijn boekenkast weet ik ook wat ik ermee kan doen! Hij hangt nu dus al mooi tussen de andere pins.

Er zat ook een flesje badzout in deze box, geïnspireerd op Jamie Fraser, ja dat is wel een favoriete book boyfriend.

Dan maar liefst vier mini kaarsjes, ik vind ze zo schattig! Ze zijn van links naar rechts: Illyrian wingspan, Deamon  Black, Jace Wayland en Draco Malfoy. Ik vind het erg leuk dat er verschillende boyfriends vertegenwoordigt worden. Ik kan me zo voorstellen dat het lastig was om er maar 4 te kiezen.

Dan ook nog een toffe tas, er zijn genoeg fictional characters waarmee ik wel zou willen daten haha.

Ook het kaartje is erg leuk en weer een echt Emmy ontwerp. Ik vind het zo leuk dat je haar tekenstijl echt meteen herkent.

Tot slot ook nog een boekenlegger met een hele hoop bookish boyfriends erop! Staat jouw favoriet erbij?

Wat vond jij het leukste item uit de box?

Ik weet dat er nog een aantal boxen zijn dus als je hem tof vind zou ik zeggen: Ga hem bestellen!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments21 maart 2019 at 13:56

Ik vind het kaartje eigenlijk wel heel leuk. Het is inderdaad duidelijk een Emmy-ontwerp. Fijn dat je haar stijl meteen kan herkennen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: