WWW Wednesday #53

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste heb ik The queen’s rising uitgelezen, echt een super tof boek en ik heb deel twee meteen besteld. Het was een buddy read en hoewel het niet helemaal goed verliep ben ik wel blij dat ik door de buddy read het boek uit ben gaan lezen.

 

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik drie boeken namelijk: Where I found you van Booke O’Brien

 

Op dit moment lees ik ook Warrior of the wild van Tricia Levenseller, ik ben nog niet zo ver omdat ik wat minder tijd had om te lezen. Maar tot nu toe is hij wel heel tof.

 

Ik lees ook nog Feministen dragen geen roze, hier ga ik waarschijnlijk wel wat langer over doen omdat ik zo af en toe een essay of gedicht hieruit zal lezen.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga hierna maar eens wat lezen voor Yalfest denk ik….ik ga denk ik eerst Dit is hoe het ging van Astrid Boonstoppel lezen.

Wat is jouw WWW

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

21 maart 2019 at 14:20

Van dat eerste boek lag de vertaling op me te wachten toen we terug thuiskwamen na enkele dagen aan zee. Ik ben benieuwd of het iets voor me is maar eerst liggen er nog enkele andere recensieboeken op me te wachten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: