Tipje van de sluier dinsdag #3

Banner Tipje van de sluier dinsdag

Door alle Halloween fun was ik bijna mijn Tipje van de sluier dinsdag vergeten, maar ik ben zo’n spannend boek aan het lezen dat ik dit graag met jullie deel! Hier is mijn tipje van de sluier dinsdag uit het boek Say her name van James Dawson, ik heb zelden zo’n creepy boek gelezen. Ik durf  ‘s avonds nauwelijks nog naar de wc!

” The girls pale face was almost in focus. Bobby realised that something about the girl wasn’t right. “‘ ( pagina 62 )

Dit boek is echt de Halloween tip van dit jaar, wat een super spannend boek tot nu toe!

2 gedachtes over “Tipje van de sluier dinsdag #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.