Boek haul van het boekenfestijn in Eindhoven

Book Haul Banner

Vandaag ging ik voor het eerst sinds lange tijd in mijn eentje op pad, op weg naar het boekenfestijn in Eindhoven. En ik heb een hele mooie stapel nieuwe boeken mee genomen!

Book haul boekenfestijn eindhoven

Ik heb mooi weer twee delen van de Morganville Vampires gevonden, ik vind dit een ontzettend goede serie en ik ben er dus ook erg blij mee dat deze er lagen.

haul 1.2Ook heb ik twee boeken van Holly Black mee genomen. Ik ga op zondag 9 november naar de boekenbeurs in Antwerpen en het leek me dan toch wel leuk om ook boeken van haar in mijn kast te hebben staan en mee te kunnen nemen.

haul 1.4

 

 

De vorige keer dat ik ging kon ik de boeken van Gayle Forman niet vinden maar nu wel dus die gingen ook mee. Net als Bloedzusters die lijkt me ook heel gaaf

Haul 1.5

 

Ik heb de twee eerste boeken uit de pride and prejudice en zombies serie ook dus dit derde deel ging ook mee en ik vond ook nog het vierde boek van The Maze runner. Deze hele serie lag er overigens.

haul 1

 

Aankomende zondag ga ik naar het Best of YA event, en hoewel ik een aantal boeken van Heleen Vreeswijk heb gelezen heb ik er geen in mijn kast staan. Dus deze ging ook mee! En Big sister live, dit boek ben ik tegen gekomen op een blog en leek me heel gaaf.

haul 1.3

 

Zo dat was mijn Haul voor vandaag! Ben jij ook geweest en heb je nog wat gekocht?

 

10 gedachtes over “Boek haul van het boekenfestijn in Eindhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.